Ümran Erdal
Kayıtlı Üye
2025’in sonuna yaklaşırken yüz gençleştirme işlemlerine olan ilgi inanılmaz arttı. Benim de uzun zamandır aklımda olan şey, ameliyatsız yüz germe. Cerrahi işlemlerden çekindiğim için bu yöntemi araştırıyorum ama fiyatlar beni epey şaşırttı. Aynı işlem bir klinikte 7.000 TL iken, başka bir yerde 20.000 TL’ye kadar çıkabiliyor. Bu kadar fark neden olur, anlamıyorum.
Okuduklarıma göre bu fiyat farkının birkaç nedeni var. Kullanılan cihazın markası, uygulamayı yapan doktorun deneyimi ve seans sayısı maliyeti doğrudan etkiliyormuş. Özellikle Focus Ultrason ve radyofrekans cihazlarında orijinal ekipman kullanılması çok önemliymiş. Bazı klinikler daha uygun fiyat veriyor ama etkisi kısa sürebiliyor.
Benim için önemli olan tek şey, cildime zarar vermeden doğal bir sonuç almak. Yine de bütçemi çok zorlamak istemiyorum.
Gerçekten uygun fiyatlı klinikler de kaliteli hizmet verebiliyor mu?
Yoksa bu işlemlerde “ne kadar ödersen o kadar sonuç alırsın” sözü doğru mu?
Okuduklarıma göre bu fiyat farkının birkaç nedeni var. Kullanılan cihazın markası, uygulamayı yapan doktorun deneyimi ve seans sayısı maliyeti doğrudan etkiliyormuş. Özellikle Focus Ultrason ve radyofrekans cihazlarında orijinal ekipman kullanılması çok önemliymiş. Bazı klinikler daha uygun fiyat veriyor ama etkisi kısa sürebiliyor.
Benim için önemli olan tek şey, cildime zarar vermeden doğal bir sonuç almak. Yine de bütçemi çok zorlamak istemiyorum.
Gerçekten uygun fiyatlı klinikler de kaliteli hizmet verebiliyor mu?
Yoksa bu işlemlerde “ne kadar ödersen o kadar sonuç alırsın” sözü doğru mu?