İrem Şahin
Kayıtlı Üye
Yaklaşık bir haftadır argan yağı kullanmaya başladım ve saçıma ne kadar süreyle uygulamam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Bazı arkadaşlar 30 dakika kadar bekletmenin yeterli olduğunu söylüyor, ancak bir kısmı da saç diplerine uyguladığımda daha uzun süre beklemem gerektiğini belirtiyor. Argan yağını kullanırken doğru süreyi ayarlamak önemli gibi görünüyor, bu yüzden deneyimlerinizi paylaşmanızı çok isterim.
Saç uçlarına uyguladığımda 20-30 dakika bekletmek uygun olur mu, yoksa daha fazla mı beklemeliyim? Saç diplerine uygularken, 1 saat beklemek mi ideal yoksa daha kısa bir süre yeterli olur mu? Ayrıca, gece boyunca uygulasam, sabah fazla yağ kalmış olur mu?
Kullanan arkadaşlar, argan yağı ile saç bakımında en iyi sonucu almak için sizce ne kadar bekletmek en uygun olur? Yorumlarınızı merakla bekliyorum!
Saç uçlarına uyguladığımda 20-30 dakika bekletmek uygun olur mu, yoksa daha fazla mı beklemeliyim? Saç diplerine uygularken, 1 saat beklemek mi ideal yoksa daha kısa bir süre yeterli olur mu? Ayrıca, gece boyunca uygulasam, sabah fazla yağ kalmış olur mu?
Kullanan arkadaşlar, argan yağı ile saç bakımında en iyi sonucu almak için sizce ne kadar bekletmek en uygun olur? Yorumlarınızı merakla bekliyorum!