Boyun Estetiği Sonrası Cilt Ne Zaman Toparlanır, Sonuç Ne Zaman Belli Olur?

Hilal Taşçı

Kayıtlı Üye
Boyun estetiği yaptırdıktan sonra en çok sabır isteyen kısım sanırım sonuçları beklemek. Çünkü herkes “gerçek fark 2 ay sonra belli oluyor” diyor. Ben de merak ediyorum: “O kadar beklemeye gerçekten değer mi?”

Doktorların anlattıklarına göre, boyun estetiği sonrası ilk haftalarda hafif ödem ve gerginlik hissi normal. Dikişler 7–10 gün içinde alınıyor, ama cildin tam oturması 2 ila 3 ay sürüyor. İlk aydan itibaren hatlar belirginleşmeye başlıyormuş, özellikle çene hattı ve boyun çizgisi çok daha net hale geliyormuş.

Bu süreçte masaj, hafif egzersiz ve düzenli bakım toparlanmayı hızlandırıyor.

Bana göre en güzel tarafı, değişimin kademeli olması. Çünkü bir sabah uyanıp “bir anda değişmişim” hissi yerine, her hafta biraz daha genç görünmek kulağa daha doğal geliyor.

Ama merak ediyorum, bu sabır süreci herkes için aynı mı, yoksa cilt yapısına göre daha kısa sürede sonuç alanlar da var mı?

Benim sonucum 2. ayda tamamen oturdu. İlk haftalarda gerginlik vardı ama hızla geçti. Şimdi boyun çizgim çok belirgin.

Oyla 0
Boyun estetiği sonrası sonuçlar genelde 2–3 ayda oturur. Ben 8. haftada belirgin fark gördüm. Cilt toparlanması yavaş ama kalıcı oluyor.

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt