Hülya Demirtaş
Kayıtlı Üye
Mat görünümü seviyorum çünkü daha temiz ve düzgün duruyor ama mat ürünlerin çoğu bende cildi kurutuyor. Özellikle yanaklarım ve burun kenarlarım zaman zaman kuruyor; mat fondöten sürünce oralar pul pul belli oluyor. Bir yandan da parlama istemiyorum çünkü gün içinde T bölgem zaten parlıyor. Yani hem mat olsun hem de cildi “kuru” göstermesin istiyorum ama ikisini aynı anda bulmak zor.
Matlaştırıcı bazlar denedim, bazen fondöteni güzel tutuyor ama birkaç saat sonra gerilme hissi oluyor. Mat fondötenler de bazı günler çok iyi, bazı günler hiç olmuyor. Pudra zaten fazla olunca direkt yaşlandırıyor gibi geliyor. Bu yüzden belki “soft matte” denilen, yani tamamen kuru değil de daha yumuşak mat bitişli ürünlere bakmak lazım ama hangileri gerçekten öyle emin değilim.
Cildimi kurutmadan mat gösterecek ürün önerisi ya da uygulama tüyosu varsa duymak isterim çünkü ben ya parlıyorum ya da kuruyorum, ortasını bulamıyorum.
Kurutmadan daha mat ve pürüzsüz gösteren ürün/uygulama öneriniz var mı?
Matlaştırıcı bazlar denedim, bazen fondöteni güzel tutuyor ama birkaç saat sonra gerilme hissi oluyor. Mat fondötenler de bazı günler çok iyi, bazı günler hiç olmuyor. Pudra zaten fazla olunca direkt yaşlandırıyor gibi geliyor. Bu yüzden belki “soft matte” denilen, yani tamamen kuru değil de daha yumuşak mat bitişli ürünlere bakmak lazım ama hangileri gerçekten öyle emin değilim.
Cildimi kurutmadan mat gösterecek ürün önerisi ya da uygulama tüyosu varsa duymak isterim çünkü ben ya parlıyorum ya da kuruyorum, ortasını bulamıyorum.
Kurutmadan daha mat ve pürüzsüz gösteren ürün/uygulama öneriniz var mı?