Ay Işığı
Kayıtlı Üye
Dolgu yaptırdıktan sonra internette herkes başka bir şey söylüyor. Kimisi “kesinlikle dokunma” diyor, kimisi “birkaç gün sonra masaj yapmazsan dolgu oturmaz” diyor. Açıkçası hangisine inanacağımı şaşırdım. Doktorum “ilk birkaç gün ellememek en iyisi” dedi ama o “birkaç gün” tam olarak ne kadar, onu da sormayı unuttum.
Şu an yüzümde hafif bir şişlik var, bazı bölgeler daha gergin hissediliyor. Sanki elimle hafifçe bastırsam rahatlayacakmış gibi ama aynı zamanda bozmak istemiyorum. Masaj gerçekten gerekiyor mu, yoksa yüz kendi kendine mi şekilleniyor?
Bir de sosyal medyada bazıları parmak uçlarıyla nazikçe masaj yapmanın dolgunun dağılmasını önlediğini söylüyor. Ama bir o kadar kişi de “dokunma, yer değiştirir” diye uyarıyor. Kafam iyice karıştı.
Siz ne yaptınız bu dönemde?
Dolgu sonrası masaj gerçekten gerekli mi, yaptıysanız ne zaman başladınız?
Şu an yüzümde hafif bir şişlik var, bazı bölgeler daha gergin hissediliyor. Sanki elimle hafifçe bastırsam rahatlayacakmış gibi ama aynı zamanda bozmak istemiyorum. Masaj gerçekten gerekiyor mu, yoksa yüz kendi kendine mi şekilleniyor?
Bir de sosyal medyada bazıları parmak uçlarıyla nazikçe masaj yapmanın dolgunun dağılmasını önlediğini söylüyor. Ama bir o kadar kişi de “dokunma, yer değiştirir” diye uyarıyor. Kafam iyice karıştı.
Siz ne yaptınız bu dönemde?
Dolgu sonrası masaj gerçekten gerekli mi, yaptıysanız ne zaman başladınız?