Elif Karaca
Kayıtlı Üye
İlk kez dudak dolgusu yaptırdım ve açıkçası neye dikkat etmem gerektiğini tam bilmiyorum. Doktor işlemden sonra birkaç şey söyledi ama heyecandan çoğunu aklımda tutamadım. Şu an dudaklarım biraz şiş ve dokunmaya korkuyorum. Özellikle ilk günlerde nelere dikkat edilmesi gerektiğini merak ediyorum çünkü hiçbir şeyi yanlış yapıp sonucu bozmak istemiyorum.
Buz koymak gerektiğini duydum ama ne kadar süreyle, günde kaç kere yapılmalı emin değilim. Bir de sıcak suyla duş almak ya da yüz yıkamak zararlı mı? Dudaklarımın formu bozulmasın diye konuşurken bile çekiniyorum. Ruj ya da nemlendirici sürmek için ne kadar beklemek gerekiyor, onu da bilmiyorum.
Dudaklarıma zarar vermeden bu süreci en doğru şekilde geçirmek istiyorum. Şişlik ve morluk normal ama neyin fazla olduğunu nasıl anlarım, onu da anlamadım.
Siz bu süreci nasıl geçirdiniz?
Dudak dolgusu sonrası dikkat edilmesi gereken en önemli şeyler sizce neler?
Buz koymak gerektiğini duydum ama ne kadar süreyle, günde kaç kere yapılmalı emin değilim. Bir de sıcak suyla duş almak ya da yüz yıkamak zararlı mı? Dudaklarımın formu bozulmasın diye konuşurken bile çekiniyorum. Ruj ya da nemlendirici sürmek için ne kadar beklemek gerekiyor, onu da bilmiyorum.
Dudaklarıma zarar vermeden bu süreci en doğru şekilde geçirmek istiyorum. Şişlik ve morluk normal ama neyin fazla olduğunu nasıl anlarım, onu da anlamadım.
Siz bu süreci nasıl geçirdiniz?
Dudak dolgusu sonrası dikkat edilmesi gereken en önemli şeyler sizce neler?