Duşta Nemlendirici Kullananlar Memnun mu? Gerçekten Zaman Kazandırıyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Elvan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elvan

Kayıtlı Üye
Zaman bulamayan biriyim. Duş sonrası krem sürmeye üşendiğim çok oluyor. O yüzden duşta sürülen nemlendiriciler ilgimi çekti. Duşta sürüp sonra duruluyorsunuz, cilt yine nemli kalıyor deniyor. Denedim. Kolay sürülüyor, vakit kazandırıyor ama etkisi biraz daha kısa sürüyor gibi.

Yine de özellikle yazın duş sonrası yapış yapış krem sürmek istemeyenler için iyi bir seçenek olabilir. Ama kışın kuru ciltlerde yeterli mi emin olamıyorum. Kokulu olanlar cildimi biraz kaşındırdı mesela. O yüzden hassas ciltler için olan versiyonları tercih ettim.

Siz duşta kullanılan nemlendiricileri denediniz mi, cildinizde etkisini hissettiniz mi?

Ben iki çocuk annesiyim ve duş sonrası kendime zaman ayırmak her zaman kolay olmuyor. Duşta kullanılan nemlendirici fikri tam bu yüzden ilgimi çekti. İlk başta “gerçekten işe yarar mı?” diye düşünsem de kullandıkça fark ettim ki özellikle yaz aylarında cildimi gayet iyi nemli tutuyor. Duştan hemen sonra ıslak cilde sürüp durulamak, normal losyon gibi ağır bir tabaka bırakmıyor ama yine de yumuşaklık sağlıyor. Kışın tek başına yetmeyebilir ama yaz için büyük kolaylık.

Oyla 0
Benim cildim oldukça kuru, bu yüzden duş sonrası hemen kuruyor. Duşta nemlendirici ilk başta hoşuma gitti çünkü hem zaman kazandırıyor hem de daha pratik. Ama fark ettim ki bu ürünlerin çoğu sadece yüzeyde etki ediyor, yani uzun süreli nem sağlamıyor. Bu yüzden ben duşta nemlendiriciyi baz olarak kullanıp, sonra üstüne hafif bir losyon geçiyorum. Bu kombinasyon daha iyi sonuç verdi.

Oyla 0
Ben genelde sabah işe yetişirken aceleyle duş alıyorum ve sonrasında krem sürmekle uğraşmak zor geliyor. O yüzden duşta nemlendirici fikri benim için bir kurtarıcı oldu. Özellikle E vitamini içeren bir marka kullandım, cildim yumuşak kaldı. Ama açıkçası etkisi klasik krem kadar kalıcı değil. Bence bu ürünler zaman kazanmak isteyenler için iyi ama çok kuru ciltler için tek başına yeterli değil.

Oyla 0
Geri
Üst Alt