Burak Yurtseven
Kayıtlı Üye
Eczanede hazırlanan saç karışımlarıyla ilgili yorumlar çok farklı. Kimisi çok memnun, kimisi tamamen gereksiz buluyor. Ben de bu yüzden kararsız kaldım. Eczacı “kişiye özel hazırlıyoruz” dedi ama bunun ne kadar fark yarattığını bilmiyorum. İçeriği sorunca vitamin, mineral ve bazı bitkisel özlerden bahsetti ama bu bilgiler pratikte neye karşılık geliyor emin olamadım.
Saçlarım son yıllarda belirgin şekilde seyreldi. İlaç kullanmak istemiyorum ama tamamen hiçbir şey yapmamak da istemiyorum. Eczane karışımı bu yüzden orta yol gibi duruyor. Ancak kullananların gerçek yorumları benim için çok önemli. Reklam gibi anlatılanlara pek güvenemiyorum.
Eczanede hazırlanan saç karışımlarını kullananların gerçek deneyimleri genel olarak nasıl, memnuniyet var mı?
Saçlarım son yıllarda belirgin şekilde seyreldi. İlaç kullanmak istemiyorum ama tamamen hiçbir şey yapmamak da istemiyorum. Eczane karışımı bu yüzden orta yol gibi duruyor. Ancak kullananların gerçek yorumları benim için çok önemli. Reklam gibi anlatılanlara pek güvenemiyorum.
Eczanede hazırlanan saç karışımlarını kullananların gerçek deneyimleri genel olarak nasıl, memnuniyet var mı?