Eczanede Hazırlanan Saç Karışımı Kullananların Yorumu Ne?

Burak Yurtseven

Kayıtlı Üye
Eczanede hazırlanan saç karışımlarıyla ilgili yorumlar çok farklı. Kimisi çok memnun, kimisi tamamen gereksiz buluyor. Ben de bu yüzden kararsız kaldım. Eczacı “kişiye özel hazırlıyoruz” dedi ama bunun ne kadar fark yarattığını bilmiyorum. İçeriği sorunca vitamin, mineral ve bazı bitkisel özlerden bahsetti ama bu bilgiler pratikte neye karşılık geliyor emin olamadım.

Saçlarım son yıllarda belirgin şekilde seyreldi. İlaç kullanmak istemiyorum ama tamamen hiçbir şey yapmamak da istemiyorum. Eczane karışımı bu yüzden orta yol gibi duruyor. Ancak kullananların gerçek yorumları benim için çok önemli. Reklam gibi anlatılanlara pek güvenemiyorum.

Eczanede hazırlanan saç karışımlarını kullananların gerçek deneyimleri genel olarak nasıl, memnuniyet var mı?

Ben kullandım ve genel olarak memnunum. Saçlarım daha canlı durmaya başladı, dökülme biraz azaldı. Ama “saç çıkardı” dersem yalan olur. Mevcut durumu korumaya yardımcı oldu diyebilirim.

Oyla 0
Bende çok büyük bir etki olmadı. Ne iyi ne kötü. Kullandığım sürede dökülme biraz yavaşladı ama bıraktıktan sonra eski haline döndü. Kalıcı bir çözüm gibi görmedim.

Oyla 0
Eczane karışımı kullanan arkadaşım çok memnun kaldı ama bende aynı etkiyi yapmadı. Demek ki kişiden kişiye ciddi fark oluyor. O yüzden başkasında işe yaradı diye kesin sonuç beklememek lazım.

Oyla 0
Saç derisini rahatlattı, kepek ve kaşıntı azaldı. Bu açıdan faydasını gördüm. Ama saç çıkışı konusunda beklentim yoktu zaten. Destek ürünü olarak bakıyorum.

Oyla 0
Bence bu karışımlar abartıldığı gibi değil ama tamamen işe yaramaz da değil. Doğru içerik, doğru beklenti ve sabır olursa fayda görülebilir. Mucize bekleyen hayal kırıklığı yaşar.

Oyla 0
Geri
Üst Alt