El Kuruluğu İçin En Etkili Krem Hangisi? Gündüz mü Gece mi Sürmek Daha İyi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vildan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vildan

Kayıtlı Üye
Kızlar selam 🌸 Ellerim özellikle kış aylarında kupkuru oluyor. Gündüz ne kadar krem sürsem de birkaç saat sonra aynı kuruluk geri geliyor. Bazı kremler anlık nemlendiriyor ama uzun vadede fayda etmiyor. Özellikle bulaşık sonrası ellerim resmen kağıt gibi oluyor.

Neutrogena, Nivea, L’Occitane, Dalan d’Olive hepsini denedim. En iyi sonucu geceleri sürdüğümde alıyorum ama gündüz sürmek de şart gibi. Sizce hangisi daha etkili? Ayrıca eldiven takıp uyuyanlar varmış, işe yarıyor mu gerçekten?

👉 El kuruluğu için en etkili krem hangisi sizce? Gündüz mü gece mi sürmek daha faydalı oluyor?

Ben Neutrogena Norveç Formülünü 3 yıldır kullanıyorum. En iyi sonucu gece sürünce alıyorum. Bolca sürüp pamuk eldivenle uyuyorum, sabaha yumuşacık ellerle uyanıyorum. Gündüz için daha hafif yapılı bir krem tercih ediyorum.

Oyla 0
Benim kurtarıcım L’Occitane Shea Butter Hand Cream. Yoğun yapılı ama yağlı his bırakmıyor. Gündüz az miktarda sürüyorum, gece daha kalın tabaka halinde uyguluyorum. İki haftada çatlaklar bile kayboldu.

Oyla 0
Ben evde doğal çözüm buldum: Zeytinyağı ve bal karışımı. Geceleri 15 dakika bekletip yıkıyorum. Ellerim anında yumuşuyor. Gün içinde de Nivea Soft kullanıyorum. Özellikle deterjan sonrası sürmek şart.

Oyla 0
Benim cildim çok kuru olduğu için La Roche-Posay Cicaplast Mains kullanıyorum. İnanılmaz koruyucu. Gün boyu ellerimi yıkasam bile etkisi kalıyor. Geceleri sürmek tabii ki daha etkili ama gündüz düzenli kullanmak da şart.

Oyla 0
Ben Dalan d’Olive Zeytinyağlı El Kreminden memnunum. Doğal içerikli ve hızlı emiliyor. Gündüz için ideal ama gece yatmadan bolca sürünce ertesi gün fark hissediliyor. Eldivenle uyuma yöntemi bende işe yaradı.

Oyla 0
Geri
Üst Alt