En İyi Saç Dökülmesi Önleyici Losyon Markaları Hangileri?

Zehra Dinç

Kayıtlı Üye
Piyasada o kadar çok saç dökülmesi losyonu var ki, insan hangisini seçeceğini şaşırıyor. Özellikle Vichy, Bioxcin, Ducray, Phyto, Kerastase gibi markalar çok öne çıkıyor. Ama herkes farklı birini öneriyor. Bazı kullanıcılar bitkisel içerikli olanlardan çok memnun kalıyor, bazıları ise daha medikal içerikli ürünlerde fayda görüyor.

Benim için önemli olan gerçekten dökülmeyi azaltması ve saçımı daha güçlü hissettirmesi. Fiyatları da çok değişiyor, uygun fiyatlı olanlar var ama profesyonel seriler çok pahalı. Acaba fiyat/performans açısından en mantıklı seçim hangisi?

👉 Sizce saç dökülmesine karşı en iyi losyon markası hangisi?

Benim favorim Vichy Dercos Aminexil. Medikal içerikli olduğu için kısa sürede etkisini gördüm. Saçım daha güçlü hissettiriyor. Fiyatı yüksek ama kesinlikle işe yarıyor.

Oyla 0
Bioxcin Forte kullandım, bitkisel olduğu için tercih ettim. Düzenli kullanımda gerçekten fayda sağlıyor. Özellikle mevsimsel dökülmelerde çok işe yarıyor.

Oyla 0
Benim tercihim Ducray Creastim oldu. Sprey formunda olduğu için çok pratik. Yaklaşık 2 ayda saç dökülmem ciddi şekilde azaldı. Yeni saç çıkışı da oldu.

Oyla 0
Profesyonel ürünlerden Kerastase Genesis Serum kullandım. Saç dökülmem azaldı, saç tellerim güçlendi. Uzun vadeli çözüm isteyenlere tavsiye ederim.

Oyla 0
Phyto Phytolium 4 kullandım. Saçım çok hassas, bu ürün hem dökülmeyi azalttı hem de saç derimi rahatlatıyor. İçeriği doğal olduğu için güvenle kullandım.

Oyla 0
Ben fiyat/performans olarak Bioxcin’i daha avantajlı buluyorum. Düzenli kullanıldığında gayet etkili, üstelik diğerlerine göre daha uygun fiyatlı.

Oyla 0
Geri
Üst Alt