Zehra Günaydın
Kayıtlı Üye
Uzun zamandır saç spreylerini araştırıyorum çünkü saçlarım dalgalı ve çok kolay elektrikleniyor. Özellikle nemli havalarda yaptığım şekil birkaç saat içinde bozuluyor. Daha kalıcı ve güçlü tutuş sağlayacak ama aynı zamanda saçımı taş gibi yapmayacak bir saç spreyi arıyorum. Çünkü bazı spreyler öyle sert bırakıyor ki, saç sanki tel gibi oluyor.
Piyasada çok fazla seçenek var: Taft, Wella, Schwarzkopf, Syoss, L’Oréal Elnett, Kerastase Laque Couture gibi markalar öne çıkıyor. Kimisi güçlü tutuşuyla ünlü, kimisi doğal görünüm sağlamasıyla. Açıkçası hangisini denemeliyim bilemedim. Fiyatlar da çok değişiyor; uygun fiyatlı olanlar var, profesyonel olanlar da var.
Benim için en önemli kriter saçımın doğal görünümünü bozmadan gün boyu şeklini koruması. Kokusu ağır olmayan, kolay taranabilen ve saçımı kırmayan bir ürün arıyorum.
Sizce en iyi saç spreyi markası hangisi? Hem güçlü tutuş hem de doğal görünüm sağlayan bir ürün önerebilir misiniz?
Piyasada çok fazla seçenek var: Taft, Wella, Schwarzkopf, Syoss, L’Oréal Elnett, Kerastase Laque Couture gibi markalar öne çıkıyor. Kimisi güçlü tutuşuyla ünlü, kimisi doğal görünüm sağlamasıyla. Açıkçası hangisini denemeliyim bilemedim. Fiyatlar da çok değişiyor; uygun fiyatlı olanlar var, profesyonel olanlar da var.
Benim için en önemli kriter saçımın doğal görünümünü bozmadan gün boyu şeklini koruması. Kokusu ağır olmayan, kolay taranabilen ve saçımı kırmayan bir ürün arıyorum.