Başarı Hikayesi Evde Diş Beyazlatma Deneyimim: Karbonat ve Hindistancevizi Mucizesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Asya

Kayıtlı Üye
Sarı dişler beni gülümsemekten bile soğutmuştu. Diş macunları beyazlatma vaadi veriyor ama çoğu zaman işe yaramıyor. Hem zararsız hem de etkili bir çözüm ararken, evde hazırlayabileceğim doğal diş beyazlatıcı tarif keşfettim. Şaşırtıcı ama daha ilk haftadan farkı görmeye başladım!

Tarif şöyle:
  • 1 tatlı kaşığı karbonat
  • 1 çay kaşığı hindistancevizi yağı
  • Yarım çay kaşığı toz zerdeçal
Karışımı küçük bir kapta hazırladım. Diş fırçası ile 1 dakika boyunca nazikçe fırçaladım. Haftada 3 kez yeterli. Zerdeçal rengi sarı gibi dursa da dişleri parlatıyor ve ağız kokusunu da alıyor.

Sizce bu tarif uzun vadede zararlı mı? Diş hassasiyeti olanlar için farklı alternatif önerisi olan var mı?

Öncelikle bu tarif için çok teşekkür ederim! Uzun zamandır dişlerimdeki sararma yüzünden özgürce gülemiyordum. Diş macunları bir yere kadar ama bu doğal beyazlatıcı tarif resmen fark yarattı.

Karbonat ve hindistancevizi yağı karışımı zaten klasik ama içine zerdeçal eklemesi cidden parlaklık katıyor. İlk hafta sonunda gülüşüm daha temiz görünmeye başladı.

Hem pratik hem sağlıklı. Kimyasal jeller yerine böyle yöntemler candır 🙌

Zerdeçalı görünce korkmuştum çünkü rengi sarı, ama tarifin sonunda tam tersi oldu 😅 Dişlerim ilk defa doğal bir yöntemle bu kadar beyaz göründü.

Ben ekstra olarak içine bir damla nane yağı da kattım, ferahlık veriyor. Fırçalarken çok bastırmadan yapmak yeterli.

Bu kadar basit bir tarifin böyle etkili olması beni şaşırttı. Teşekkür ederim, paylaşımınızla hayat kalitem arttı diyebilirim!

Geri
Üst Alt