FUE ve DHI Saç Ekimi Teknikleri: Hangisi Sizin İçin Uygun?

FUE ve DHI saç ekimi teknikleri, modern tıbbın saç dökülmesine karşı sunduğu en yenilikçi yöntemlerdendir. FUE (Foliküler Ünite Ekstraksiyonu), saç köklerinin tek tek toplanarak ekilmesi ile doğal bir görünüm sağlar. DHI (Doğrudan Saç Ekimi) ise, özel bir kalem kullanılarak saç köklerinin doğrudan ekilmesine olanak tanır. Her iki yöntem de minimal invazivdir ve iyileşme süreci hızlıdır. Kişisel ihtiyaçlarınıza ve saç yapınıza en uygun tekniği seçmek için bir uzmanla detaylı bir değerlendirme yapmanız faydalı olacaktır.

Soru: FUE ve DHI tekniklerinden hangisini tercih ederdiniz ve bu tercihinizin sebebi nedir?

FUE tekniğini tercih ederim çünkü daha az iz bırakıyor ve iyileşme süresi daha kısa. Ayrıca, donör bölgeden saç köklerinin alınması daha az invaziv olduğundan, günlük yaşantıma daha çabuk dönebilirim. Bu benim için önemli.

Oyla 0
DHI tekniğini tercih ederim. Daha doğal bir sonuç verdiğini ve saç köklerinin direkt ekimle yerleştirilmesinin daha başarılı olduğunu duydum. Ayrıca, saçların yönü ve yoğunluğu üzerinde daha fazla kontrol sağladığı için bu yöntemi seçiyorum.

Oyla 0
Ben FUE tekniğini seçerdim. Daha geniş alanlara saç ekimi yapılabilmesi ve operasyon süresinin daha kısa olması benim için avantaj. Ayrıca, bu teknikle saç köklerinin zarar görme olasılığı daha düşük, bu da ekim sonrası sağlıklı saç çıkma şansını artırıyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt