Hair Ajans Saç Ekim Merkezi Yorumları: Gerçek Deneyimler, Tavsiyeler ve Sonuçlar

Levent Doğan

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar 👋
Uzun süredir saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ama hangi kliniğe güveneceğimi bilemiyorum. Son dönemde internette araştırma yaparken sürekli Hair Ajans Saç Ekim Merkezi karşıma çıkıyor. Hem Google yorumlarında hem de YouTube saç ekimi videolarında oldukça fazla içerikleri var. Hastaların öncesi-sonrası görüntülerini, işlem aşamalarını detaylıca anlatıyorlar. Bu kadar açık olmaları ilgimi çekti çünkü çoğu yer sadece reklam yapıyor. Özellikle doktorun videolarda yaptığı açıklamalar, hastalarla birebir iletişimi bende olumlu bir izlenim bıraktı.

Yine de emin olamıyorum, çünkü her merkezin “biz en iyisiyiz” dediği bir ortamda karar vermek kolay değil. O yüzden burada ekim yaptıranlardan gerçek saç ekimi yorumları duymak istiyorum. Süreç gerçekten anlatıldığı kadar sorunsuz mu geçiyor, ekim sonrası ilgi devam ediyor mu? Doğal sonuç alınıyor mu? Ayrıca fiyat performans açısından memnun kaldınız mı? Herkesin tecrübesi farklı olduğu için objektif yorumlar benim için çok değerli. Gerçekten güvenilir saç ekim kliniği arayan biri olarak karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim 🙏

Ben geçen yıl Hair Ajans Saç Ekim Merkezi’nde işlem yaptırdım. İlk görüşmeden itibaren profesyonelliklerini hissettim. Doktor bey saç analizimi yaptı, yüz şeklime uygun bir çizim oluşturdu. Operasyon günü her şey planlı ilerledi, ne bir acele vardı ne de karmaşa. En çok hoşuma giden şey, işlem sonrası da aynı ilgiyi göstermeleriydi. Ekim sonrası kabuk dökümü sürecinde bile arayıp kontrol ettiler. 6. aydan itibaren saçlarım çıkmaya başladı, şu anda tamamen doğal duruyor. Daha önce ekim yaptıran arkadaşlarım bile bu kadar sık sonuç alamadı. Bence bu klinik gerçekten işini bilen ve güven veren bir yer.

Oyla 0
YouTube’da saç ekimi videoları izlerken Hair Ajans’a denk geldim. Doktorun açıklamaları bana güven verdi, o yüzden oraya gitmeye karar verdim. Videolarda gördüğünüz uzman gerçekten klinikte sizinle ilgileniyor. Bu samimiyet her yerde yok. Operasyon süreci çok rahat geçti, anestezi sırasında bile sürekli iletişim halindeydiler. Ekimden sonra süreci anlatan bir dosya verdiler, ne yapmam gerektiğini adım adım yazmışlardı. Üstelik WhatsApp’tan yazdığım her soruya aynı gün cevap aldım. Benim için en iyi saç ekim merkezi tanımı, sadece işlem değil, sonrasında da ilgilenen bir yer olması. Hair Ajans bu konuda fark yaratıyor.

Oyla 0
Ben de bu klinikte işlem yaptıranlardan biriyim ve gerçekten memnun kaldım. Ekim öncesi bilgilendirme süreci, operasyonun planlanması, hatta greft sayısı konusunda bile şeffaf davranıyorlar. Ne vaat ediyorlarsa onu yapıyorlar. Ben 1 yıl önce ekim yaptırdım ve sonuçlar hâlâ çok iyi. Saç çizgim yüzüme uygun, çıkış yönleri doğal. Ayrıca YouTube’da paylaştıkları videolar sayesinde ekim öncesi kafamdaki tüm soru işaretleri gitmişti. Şimdi dönüp baktığımda iyi ki Hair Ajans’ı tercih etmişim diyorum. Gerçekten tecrübeli ve profesyonel bir ekip.

Oyla 0
Geri
Üst Alt