Kullanıcı Yorumları Hanz de Fuko Hybridized Wax

SR EkibiSR Ekibi doğrulanmış bir üyedir.

Saç Rehberi Ekibi
Moderatör
Hanz de Fuko Hybridized Wax.JPG
Bu su bazlı balmumu, saçınızı şekillendirirken orta düzeyde bir tutuş sağlar ve keskin saç stilleri için özel olarak tasarlanmıştır. İster pürüzsüz ister yoğun dokulu bir görünüm elde etmeyi hedefliyor olun, bu ürün kalıntı bırakmadan saçınızı temiz tutar. Saçınıza doğal bir parlaklık verirken, karanfil yaprağı, okaliptüs ve adaçayı gibi özlerle zenginleştirilmiş formülü saçınızı nemlendirir, yumuşatır ve saç büyümesini teşvik eder. Tamamen benzersiz olan bu ürün, saçınızı şekillendirirken sağlıklı ve bakımlı tutarak beğeninizi kazanır.
Hanz de Fuko, Amerika'da üretilen ve şu anda tüm dünyanın ilgisini çeken bir marka haline gelmiştir.
Hanz de Fuko'nun Hybridized Wax'ını kullanan ve deneyimleyen herkes, düşüncelerini ve yorumlarını lütfen sayfanın altındaki yorum bölümüne eklesin.

Amerika'dan sipariş vermiştim ve kargo birkaç gün boyunca bekledikten sonra kendim PTT merkezine giderek vergisini ödeyip teslim aldım. O gün oldukça uğraştırıcıydı ve bu yüzden bir daha o ürünü kullanma şansım olmadı, ancak eğer imkanınız varsa kesinlikle bulun ve deneyin. Harika sonuçlar elde edeceğinizden eminim. Tamamen saçlarınıza benzersiz bir deneyim yaşatıyor.

Yıllar önce Türk bir satıcıdan bulup aldığım Sponge Wax ürününden çok memnun kalmıştım. Eğer almak isteyenler olursa, yurtdışından ürün getiren kişilere belirli bir miktar ödeyerek bu ürüne sahip olabiliyorsunuz. Kesinlikle denemeye değer diyorum. :)

Amerika'da ün kazandıktan sonra tüm Avrupa'nın dikkatini çeken marka haline gelmesinde Daniel Alfanso'nun büyük payı var. :D

Benim için en etkileyici özelliği, sabah uyguladığımda gün boyu kalıcı bir tutuş sağlaması ve saçlarımı istediğim gibi şekillendirmeme imkan vermesi.

Hanz de Fuko Hybridized Wax'ı denedim ve memnun kaldım. Saçlarıma hem tutuş hem de esneklik sağlıyor, bu da gün içinde saçımı yeniden şekillendirmemi kolaylaştırıyor. Hafif parlaklık veriyor ama yapışkan bir his bırakmıyor. Ancak, Türkiye'de bu ürünü bulmak gerçekten zor. Çoğu mağazada yok ve sadece birkaç online satış sitesinde mevcut. Ürün performansı çok iyi olsa da, ulaşım zorlukları nedeniyle sürekli kullanmam zor. Daha kolay bulunabilen alternatiflere bakmayı düşünebilirim.

Piyasanın en iyilerinden biri demek bence gayet yerinde. Daha ilk kullanımda bile saça verdiği doku ve kazandırdığı şekil farkını net şekilde hissettiriyor. Saçı ağırlaştırmadan kontrol altına alması, doğal ama güçlü bir tutuş sağlaması büyük artı. Gün içinde formunu kaybetmemesi ve saçta yapış yapış bir his bırakmaması da onu benzerlerinden ayırıyor. Kısacası, wax kullanıyorum demek için değil gerçekten sonuç almak isteyenler için biçilmiş kaftan.

Geri
Üst Alt