Kullanıcı Yorumları Hanz de Fuko Sponge Wax

SR EkibiSR Ekibi doğrulanmış bir üyedir.

Saç Rehberi Ekibi
Moderatör
Hanz de Fuko Sponge Wax.JPG
Muhteşem mat bir sonuç elde etmek için esneklik ve sertlik dengesini en iyi şekilde sağlayan eşsiz bir balmumu formülünde üretilmiştir. Sponge Wax, sonsuz stil seçeneklerini kullanıcılarına sunan uzun süreli ve esnek bir tutuş sağlayan bir yapıdadır.. Her saç tipi için mükemmel bir seçenek olan bu ürün, özellikle sık, kalın ve şekillendirilmesi zor saçlar için ideal bir seçim olabilir. Ayrıca, saçın şekillendirilmesinden önce kullanıldığında ısıya karşı koruyucu olarak da işlev görmektedir.
Saçlara zarar vermeden kullanılabilen bu ürün hakkında deneyimlerinizi paylaşmak için bir yorum yazabilirsiniz. Diğer kullanıcıların yorumlarına göz atmak içinse sayfayı aşağıya kaydırmanız yeterli olacaktır.

Eğer saçlarınız, benimkiler gibi inatçı ve şekil almakta size zorluk çıkarıyorsa, bu waxı kesinlikle öneririm. İlk kullanımdan itibaren saçlara kazandırdığı doku gerçekten piyasadaki diğer waxlardan çok daha eşsiz bir görüntü sağlıyor. Geçen yıl kullandım ve bu yıl fiyatlarından dolayı biraz uzak kaldım. Ben Trendyol'daki bir satıcıdan almıştım şimdi satışta var mı bilmiyorum.

Daniel abimiz sayesinde hayranlık beslediğimiz doğrudur. 😄 Adam bir saç kesiyor, kestiği saçları da bu ürünlerle coşturuyor; almamak elde değil! Eğer Türkiye'ye gelirse deneyeceğim, ama şu anda yerli sitelerde satışı bulunmuyor.

Hanz de Fuko Sponge Wax'i kullanarak saçlarımı şekillendirdiğimde, sanki saçlarımda bir sihir oluşuyor gibi hissediyorum. Bu ürün, saçlarıma doğal bir görünüm ve tutuş sağlarken, aynı zamanda saçlarıma yumuşaklık ve esneklik katıyor. Saçlarımdaki şekil ve dokuyu korurken, ağırlık hissi vermeden gün boyu kalıcı bir tutuş sunuyor.

Ürünü uyguladıktan sonra saçlarımda diğer markalardaki gibi hiçbir yapışkanlık veya kalıntı bırakmıyor. Benim saç stilimi oluştururken vazgeçilmez bir yardımcı haline geldi ve kesinlikle diğer waxlardan farklı bir deneyim sunar.

Sadece görmekle yetindiğimiz bir ürün olması dışında sorun yok! 😖 Böyle kaliteli ürünler neden ülkemize getirttirilmez anlamıyorum.

Hanz de Fuko Sponge Wax'ı yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve gerçekten memnunum. Bu ürün, saçlarıma doğal ve mat bir görünüm kazandırırken aynı zamanda güçlü bir tutuş sağlıyor. Saçlarımın şekli gün boyu bozulmadan kalıyor ve yeniden şekillendirme gerektiğinde çok kolay oluyor. Ayrıca, saçlarımı ağırlaştırmıyor ve yıkadıktan sonra kolayca temizleniyor. Ancak, Türkiye piyasasında bu ürünü bulmak biraz zor oldu. İnternetten sipariş vermek zorunda kaldım ve teslimat süresi uzundu. Yine de, performansı nedeniyle beklemeye değdiğini düşünüyorum.

Geri
Üst Alt