Kadınlarda Lazer Epilasyon En Çok Hangi Bölgelerde Tercih Ediliyor?

Yaren Akkuş

Kayıtlı Üye
Bir süredir lazer epilasyonu araştırıyorum çünkü klasik yöntemler gerçekten zaman kaybı. Ağda, jilet ya da tüy dökücü kremler kısa vadeli çözüm sunuyor ama sürekli uğraşmak insanı yoruyor. Özellikle yaz aylarında pürüzsüz bir cilde sahip olmak için kalıcı bir çözüm arayışı içindeyim. Bu noktada lazer epilasyon en cazip seçenek olarak öne çıkıyor.

Okuduklarıma göre kadınlarda en çok tercih edilen bölgeler bacaklar, koltuk altı ve bikini bölgesi. Mantıklı geliyor çünkü bu bölgeler hem estetik açıdan ön planda hem de hijyen açısından önemli. Ayrıca kol ve yüz bölgesinde de lazer epilasyon yaptıranların olduğunu gördüm. Yüz konusu biraz daha hassas çünkü tüylerin inceliği ve cilt yapısı sonucu çok etkileyebiliyor.

Benim en çok kafama takılan şey, hangi bölgede daha hızlı ve kalıcı sonuç alındığı. Bazıları “bacakta çok etkili” derken, bazıları “yüzde seanslar uzuyor” diyor. Bir de acı konusu var. Kimisi “dayanılmayacak bir şey değil” diyor, kimisi “özellikle bikini bölgesi acılı oluyor” diye uyarıyor.

Kendi adıma ben bacak ve koltuk altı ile başlamak istiyorum ama emin olamıyorum. Sizce kadınlarda lazer epilasyonda gerçekten en iyi sonuç hangi bölgelerde alınıyor?

Ben ilk olarak koltuk altı ve bacak yaptırdım. Gerçekten çok memnunum, neredeyse hiç tüy çıkmıyor artık. Acısı da abartıldığı kadar değil, dayanılabilir düzeydeydi. Şimdi bikini bölgesi için devam ediyorum.

Oyla 0
Benim için en etkili bölge bacak oldu. 6 seans sonunda pürüzsüz oldum diyebilirim. Bikini bölgesi biraz daha acılıydı ama sonuç o kadar güzel ki yaşadığım zorluğa değdi. Günlük hayatımı çok kolaylaştırdı.

Oyla 0
Ben yüz bölgesinde yaptırdım ama sabır gerektiriyor çünkü ince tüylerde sonuç almak daha uzun sürüyor. Yine de düzenli seanslara gidince fark ediliyor. Bacak ve koltuk altı ise çok daha hızlı sonuç veriyor.

Oyla 0
Benim favorim koltuk altı oldu. Hem ter kokusu azaldı hem de görüntü çok daha temiz oldu. Bacak ve bikini bölgesinde de gayet başarılı ama koltuk altındaki rahatlık bambaşka.

Oyla 0
Bikini bölgesi yaptırdım ve başta çok korkuyordum. Acı biraz vardı ama dayanılmayacak gibi değil. Şimdi tatillerde çok rahat ediyorum. Bence kadınlarda en çok tercih edilmesi normal çünkü özgüveni de artırıyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt