Kelliği Bitiren İlaç Gerçekten Var Mı, Erkeklerde İşe Yarıyor Mu?

Hasan Kurt

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba, son zamanlarda saç dökülmesi konusu iyice kafama takılmaya başladı. Çevremde kullanan var, internette okuyan çok ama herkes farklı bir şey söylüyor. Kimi birkaç ayda fark gördüğünü yazıyor, kimi senelerce kullandığını ama net sonuç alamadığını anlatıyor.

Açıkçası insan başlamadan önce neyle karşılaşacağını bilmek istiyor. Aylarca uğraşıp hiçbir değişim olmaması da moral bozucu bir durum. O yüzden gerçek deneyimler benim için daha değerli, reklamlardan çok kullanıcı yorumlarını önemsiyorum.

Merak ettiğim şu:
Kelliği bitiren ilaç kaç ayda etki eder? Gerçekten saçlar geri çıkar mı, yoksa sadece dökülmeyi yavaşlatmakla mı sınırlı kalıyor? Kullananların net tecrübelerini paylaşırsanız çok sevinirim.

Kelliği bitiren ilaçlarla ilgili çok fazla şey okudum. Minoxidil gibi ilaçlar bir nebze fayda sağlıyor ama mucize beklememek lazım. Sabır şart! Yan etkiler de olabiliyor ama ben kullanmaya devam ediyorum.

Oyla 0
Minoxidil’le ilgili şüphelerim vardı ama birkaç ay sonra saçımda ciddi bir kalınlaşma fark ettim. Tabii herkeste aynı etkiyi göstermiyor. Sabırlı olmak ve doğru uygulama yapmak önemli.

Oyla 0
Ben yıllardır dökülme ile mücadele ettim ve minoxidil kullandım. Gerçekten işe yarıyor ama birkaç ayda sonuç almak zor. Saç dökülmesini engelliyor ama tekrar çıkartmak zaman alabiliyor.

Oyla 0
Ben de birkaç farklı ürün denedim ama en iyisi minoxidil gibi görünüyor. Yan etkiler konusunda dikkatli olmak lazım, ciltte iritasyon yapabiliyor. Yine de işe yaradığını düşünüyorum.

Oyla 0
Herkeste farklı sonuçlar olabiliyor. Bir arkadaşım tamamen kurtuldu, ben ise ancak dökülmeyi yavaşlatabildim. Ama en azından eskisi kadar hızlı gitmiyor saçlarım.

Oyla 0
2026 yılının sonuna doğru Amerika'da geliştirilen yeni bir ilaç kellik sorununu tamamen ortadan kaldıracağı söyleniyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt