Kelliği Bitiren İlaç Kaç Ayda Etki Eder, Saçlar Geri Çıkar Mı?

Bahtiyar

Kayıtlı Üye
Saç dökülmesiyle ilgili bir şeyler denemeyi uzun süredir düşünüyorum ama başlamadan önce neyle karşılaşacağımı bilmek istiyorum. Kullananların anlattıkları birbirinden çok farklı; kimi kısa sürede fark gördüğünü söylüyor, kimi aylarca kullanıp bir değişiklik olmadığını yazıyor. Bu belirsizlik insanın hevesini de kaçırıyor açıkçası.

İşe başlamadan önce beklentiyi doğru ayarlamak önemli gibi geliyor. Aylarca uğraşıp hiçbir sonuç almamak da var, sabırla devam edip fayda görenler de. Gerçek deneyimler bu noktada daha yol gösterici oluyor.

Kelliği bitiren ilaçlar kaç ayda etki eder ve gerçekten saçlar geri çıkar mı?

Ben yaklaşık üçüncü ayda dökülmenin azaldığını fark ettim. Saç çıkışı çok sınırlı oldu ama var olan saçlar güçlendi. Hızlı sonuç bekleyen için zor bir süreç.

Oyla 0
Altı ay kullandım, ilk aylarda hiçbir şey değişmedi sandım. Sonradan fotoğraflara bakınca farkı gördüm. Geri çıkıştan çok koruma sağlıyor diyebilirim.

Oyla 0
Genelde etki 3–6 ay arasında başlıyor. Dökülen saçların geri gelmesi zor ama mevcut saçları korumak mümkün. Bunu bilerek başlarsan hayal kırıklığı yaşamazsın.

Oyla 0
Geri
Üst Alt