Mezoterapi Saçı Gürleştiriyor Mu Yoksa Geçici Bir Etki Mi Sağlıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Merve
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merve

Kayıtlı Üye
Mezoterapi yaptırmayı ciddi ciddi düşünüyorum ama en çok kafama takılan şey bunun kalıcı olup olmadığı. Çevremde yaptıran birkaç kişi var, ilk başta saçlarının daha dolgun göründüğünü söylediler ama aradan zaman geçince eski haline döndüğünü söyleyenler de oldu. Açıkçası bu beni kararsız bırakıyor.

Benim saçlarım ince telli ve çabuk sönüyor. Fön çektirsem bile birkaç saat sonra hacmi gidiyor. Eğer mezoterapi sadece kısa süreli bir dolgunluk hissi verip sonra her şey eski haline dönecekse, açıkçası maddi ve manevi olarak buna girmek istemiyorum. Ama gerçekten saç tellerini kalınlaştıran, uzun vadede etkisi olan bir işlemse denemeye daha sıcak bakıyorum.

Forumlarda çok farklı yorumlar var, kimisi “düzenli yaptırınca etkisi kalıcı” diyor, kimisi de “bırakınca her şey bitiyor” yazmış. Hangisi gerçek deneyim, hangisi abartı anlamak zor.

Mezoterapi saçları gerçekten gürleştiriyor mu, yoksa sadece geçici bir dolgunluk mu sağlıyor?

Ben mezoterapiyi düzenli yaptırdım ve şunu söyleyebilirim, tamamen geçici de değil ama kalıcı da mucize değil. Saç tellerim belirgin şekilde kalınlaştı ama seansları bıraktıktan sonra etkisi yavaş yavaş azaldı. Bakımla desteklemek şart.

Oyla 0
Bende ilk seanslardan sonra bile fark oldu. Saçlarım daha hacimli durmaya başladı, özellikle tepede sönüklük azaldı. Ama doktorum da söylemişti, bunu hayat boyu bir kür gibi düşünmek gerekiyor. Tamamen bırakınca eski haline dönmesi normal.

Oyla 0
Açıkçası bende çok kısa sürdü. İlk 2-3 ay saçlar daha gür görünüyordu ama sonra tekrar incelmeye başladı. Hormonal bir sorunum olduğu için tek başına yeterli gelmedi. Mezoterapiyi tek çözüm gibi görmemek lazım.

Oyla 0
Ben memnun kalanlardanım ama beklentim gerçekçiydi. Yeni saç çıkışı değil, mevcut saçların daha sağlıklı ve dolgun durması hedeflenmeli. O açıdan bakınca mezoterapi bence işe yarıyor, ama düzenli tekrar şart.

Oyla 0
Mezoterapiyi bir kez yaptırıp bırakınca tabii ki kalıcı olmuyor. Ben yılda 1-2 kür yaptırıyorum ve saçlarım genel olarak daha gösterişli duruyor. Geçici ama tamamen etkisiz de değil diyebilirim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt