Berna Uslu
Kayıtlı Üye
Yaklaşık 2–3 aydır Motto Plus Saç Serumu kullanıyorum ve çevremdekilerle karşılaştırınca gerçekten bir fark görüp görmediğimi paylaşmak istedim. Başlangıçta bende mucize beklemek yerine daha çok “ufak iyileşmeler olur mu” diye yaklaştım. İlk 3 hafta büyük bir değişim yoktu; saçımda hafif canlılık ve uçlarda biraz daha az kırılma fark ettim ama çok dramatik değildi. 4. haftadan sonra saçımın genel dokusu yumuşadı, daha pürüzsüz bir yüzey oldu. Özellikle eski kırık bölgeler bir nebze toparlandı gibi hissediyorum. Duş sonrası taramada saç teli kaybı eskisine göre daha az gerçekleşiyor, bu da benim için önemliydi çünkü saç dökülmesi konusunda hep tedirgin olmuşumdur.
Ürünün vaat ettiği kadar hızlı ya da aşırı bir sonuç beklemiyorum zaten ama düzenli kullanımda saçta hissedilir bir toparlanma olduğunu söyleyebilirim. Saçım artık daha az kabarıyor, daha kontrollü duruyor ve genel olarak daha bakımlı hissettiriyor. Tabii ki herkesin saç tipi farklı ama benim deneyimim olumlu yönde oldu.
Motto Plus Saç Serumu kullanan kadınlar gerçekten saçlarında fark ediyor mu?
Ürünün vaat ettiği kadar hızlı ya da aşırı bir sonuç beklemiyorum zaten ama düzenli kullanımda saçta hissedilir bir toparlanma olduğunu söyleyebilirim. Saçım artık daha az kabarıyor, daha kontrollü duruyor ve genel olarak daha bakımlı hissettiriyor. Tabii ki herkesin saç tipi farklı ama benim deneyimim olumlu yönde oldu.
Motto Plus Saç Serumu kullanan kadınlar gerçekten saçlarında fark ediyor mu?