Kullanıcı Yorumları Nuxe Hair Prodigieux High Shine Şampuan

SR EkibiSR Ekibi doğrulanmış bir üyedir.

Saç Rehberi Ekibi
Moderatör
Nuxe Hair Prodigieux High Shine Şampuan.webp
Saç sadece temizlenmekle kalmamalı; aynı zamanda ışıldamalı, yumuşamalı ve doğal güzelliğini her adımda hissettirmeli. Nuxe Hair Prodigieux High Shine Şampuan, zarafeti ve performansı bir araya getirerek saç bakımında yeni bir sayfa açıyor.

Bitki bazlı temizleyici ajanlar ve özel aktif içeriklerle zenginleştirilmiş formülü, saçları nazikçe temizlerken doğal parlaklığını ortaya çıkarır. İçeriğinde bulunan camellia yağı ve tatlı badem özü, saç tellerini besleyip nemlendirirken saç derisine de konforlu bir bakım sunar.

Sülfat içermeyen yapısı, saçın doğal yağ dengesini bozmadan temizlik sağlarken, boyalı veya yıpranmış saçlara zarar vermez. Her yıkamada saçlarınıza ipeksi bir yumuşaklık ve canlı bir görünüm kazandırır. Günlük kullanıma uygundur, saçınızı ağırlaştırmaz.

Nuxe’ün ikonik, zarif kokusu ise saç bakımınızı bir ritüele dönüştürür. Duş sonrası saçta kalıcı hoş bir iz bırakır; ferah, temiz ve feminen. Saçlarınız her zamankinden daha parlak, daha pürüzsüz ve daha hacimli görünür.

Bazen hayat, bir şampuan kokusuyla yeniden başlar.

Sen de bu şampuanı deneyimlediysen, yorumun başkaları için gerçek bir fark yaratabilir!
Saç tipine etkisi, parlaklık süresi ya da kokusuyla ilgili görüşlerini bizimle paylaşır mısın?
Kullanmayanlar varsa sorularınızı da çekinmeden yazın — birlikte en iyi bakımı keşfetmeye devam edelim. ✨

Eczane çalışanı arkadaşın tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım ve çok memnun kaldığım bir üründür. Eğer saç dökülmesiyle ilgili şikayetleriniz varsa ve saçlarınız bakımsız duruyorsa, bu şampuanı kullanın ve bana dua edin. :)

Yaklaşık 2-3 aydır beğenerek kullanıyorum, ancak fiyatlarının biraz daha yükselmeye devam etmesi durumunda alternatif markalara yönelebilirim. Kullandıktan sonra bağımlı oluyorsunuz, ama fiyatı bir süre sonra bütçenin sınırlarını zorlamaya başlıyor.

Kardeşim sayesinde tanışıp memnuniyetle kullandığım için yorum bırakmak istedim. Kullanmak isteyen arkadaşların hiç düşünmeden tercih edebileceği bilgisini vermek istedim.

Mal of İstanbul AVM'de bulunan eczaneden mi almıştım Aksaray Historia AVM'nin ordaki eczanemi hatırlamıyorum ama öneren çalışana buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten iyi ki sözünü dinleyip satın almışım. 🥰

Bir şişe bitene kadar kullandım sadece saçlarıma parlaklık verdi bunun dışında dökülmelerimi durdurmada faydalı olmadı.

Bu şampuanı kullanmaya başladığımdan beri saçlarımın parlaklığında büyük bir artış fark ettim. Özellikle mat ve cansız saçlarım daha canlı ve ışıl ışıl görünüyor. Nuxe Hair Prodigieux High Shine Şampuan, saçlarımı ağırlaştırmadan temizliyor ve güzel bir koku bırakıyor. Saçlarımın daha yumuşak ve ipeksi hale gelmesi de cabası. Bu ürünü kesinlikle sevdim!

Şimdiye kadar kullandığım en etkili şampuan diyebilirim. Abartı gibi gelebilir ama daha ilk kullanımdan etkisini hissediyorsunuz. Ne demek istediğimi deneyince çok net anlayacaksınız.

Geri
Üst Alt