Ofis Hayatına Uygun Pratik Saç Modelleri

Işıl

Kayıtlı Üye
Merhaba herkese 🌼,

İş hayatında en büyük sıkıntılarımdan biri sabahları saçımı şekillendirmek. Özellikle erken kalkıp hazırlanmak zor olunca saç modeline fazla vakit ayıramıyorum. Fön çektirmek ya da saatlerce uğraşmak mümkün olmuyor. Bu yüzden ofis ortamına uygun, pratik saç modelleri arıyorum.

Çevremde birçok kişi klasik topuz ya da at kuyruğu tercih ediyor. Bunlar gerçekten işlevsel ama bazen fazla sıradan görünüyor. Ben daha modern, bakımlı ama aynı zamanda kolay yapılabilecek modeller arıyorum. Mesela son dönemde yarım topuz, örgü detaylı at kuyruğu veya hafif dalgalı açık saç önerileri görüyorum.

Benim saçım omuz hizasında, düz yapılı ve çabuk elektrikleniyor. Dolayısıyla hem profesyonel bir görünüm sağlayacak hem de gün boyu bozulmayacak bir model arıyorum. Sizce ofis ortamında en kullanışlı saç modelleri hangileri?

Benim için en kurtarıcı model kesinlikle düşük at kuyruğu. Özellikle yanlardan birkaç tutam bırakınca hem resmi hem de modern duruyor. Ofiste fazla dikkat çekmeden bakımlı görünmek isteyenler için bence en pratik çözüm.

Oyla 0
Kısa saç kullanan biri olarak sabahları şekillendirmek zor olabiliyor. Ben genelde hafif dalgalı fön yaptırıyorum, 2–3 gün dayanıyor. Bu sayede ofiste sürekli düzgün görünüyor. Doğal ve modern bir hava katıyor, üstelik uğraştırmıyor.

Oyla 0
Ben örgü detaylarını çok seviyorum. Saçımı tamamen toplamak yerine yarım örgü yapıyorum. Hem klasik değil hem de şık bir görünüm sağlıyor. Özellikle toplantılarda saç modeliyle uğraşmadan düzenli görünmek için ideal.

Oyla 0
Ofis için en pratik bulduğum model yarım topuz oldu. Hem yüzümü açıyor hem de çok modern duruyor. Sabah acelem olduğunda 5 dakikada yapıp çıkıyorum. Bence ofis hayatına uygun modeller arasında en şık olanlardan biri.

Oyla 0
Benim saçım uzun ve çabuk karışıyor. O yüzden en çok kullandığım model örgülü at kuyruğu. Hem klasik görünümü koruyor hem de ufak bir detayla daha modern hale geliyor. İş yerinde resmi bir ortamda bile gayet uygun oluyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt