Prozinc Plus Losyon Nasıl Kullanılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmet

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar,
Bir süredir saç dökülmesiyle ciddi anlamda başım dertte. Özellikle duş sonrası lavaboda biriken saçları görünce moralim alt üst oluyor. Saçlarım hem seyrekleşmeye başladı hem de eski canlılığını kaybetti. Bu duruma bir çözüm ararken bir arkadaşımın önerisiyle Prozinc Plus Losyon aldım.

İnternette ürün hakkında bolca yorum var ama kullanımıyla ilgili çok farklı şeyler yazılmış. Kimi sabah-akşam diyor, kimi sadece gece sürün diyor, kimisi saç yıkanmalı diyor kimisi yıkanmamalı... Kafam iyice karıştı açıkçası 😅

Ben ürünü 3 gündür kullanıyorum ama doğru mu yapıyorum emin değilim. Şöyle yapıyorum:
  • Saçımı yıkadıktan sonra kurutup losyonu saç diplerine masaj yaparak uyguluyorum.
  • Durulamıyorum, öylece bırakıyorum.
  • Günde bir kez kullanıyorum, genelde akşamları.
Ama etkili olması için doğru kullanım çok önemli diye düşünüyorum. Yanlış yapıyorsam boşa gidecek emek de para da... O yüzden bu ürünü daha önce kullanan, gerçekten fayda gören varsa "nasıl kullandınız?", "ne kadar sürede etki etti?", "başka dikkat ettiğiniz şeyler var mı?" gibi sorulara cevap verebilir misiniz?

Tecrübelerinizi paylaşırsanız hem ben hem de aynı sorunu yaşayan birçok kişi için çok faydalı olur. 🙏
Şimdiden teşekkür ederim herkese!

Selam!
Ben de Prozinc Plus Losyonu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, ilk başta bende de aynı kafalar karışıktı. Ama doğru kullanım şekli şu şekilde oldu:

1. Saçın kuru olması önemli. Yıkandıktan sonra tamamen kurumasını bekleyin, ıslak saçıma uygularsanız etkinlik azalıyor.
2. Günlük kullanım. Ben günde 2 kez, sabah ve akşam kullanıyordum. Akşamları uygulamak genelde daha rahat oluyor çünkü gece boyunca etkisini daha iyi gösteriyor. Ama sabahları da uygulamanın bir zararı yok, saç diplerine masaj yaparak sürmek önemli.
3. Durulama. Evet, durulamıyorsunuz. Ürünü sürdükten sonra sadece saç diplerinizin nemli olması yeterli, herhangi bir ıslaklık hissetmeniz normal.
4. Sabırlı olun. İlk birkaç hafta hiçbir fark görmedim ama yaklaşık 4. haftada dökülme ciddi oranda azaldı. Bu tür ürünlerde etki genelde 1-2 ay sonra belli oluyor, hemen sonuç beklemeyin.

Sonuç olarak, etkili bir ürün. Düzenli kullanmak çok önemli, birkaç hafta içinde fark edeceksiniz. Yalnızca dikkat etmeniz gereken şey, başka ürünlerle karıştırmamak ve saçınıza fazla kimyasal uygulamamak.

Oyla 0
Geri
Üst Alt