Kullanıcı Yorumları Prozinc Plus Losyon

SR EkibiSR Ekibi doğrulanmış bir üyedir.

Saç Rehberi Ekibi
Moderatör
Prozinc Plus Losyon.webp
Prozinc Plus Saç Losyonu
, durulama gerektirmeyen ve saç dökülmesini engellemeye yardımcı olan özel bir formüle sahiptir. Özellikle aşırı dökülmüş bölgelerde kullanılan bu losyon, yeni saçların çıkmasını destekler. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanılması önerilir. Durulama gerektirmeyen bu losyon, düzenli kullanımda 4-5 ay gibi kısa bir sürede yeni saçların oluşumunu gözlemlemenize yardımcı olur. Kullanım sırasında saç derinizin temiz ve gözeneklerinin açık olması önemlidir, böylece losyon saç derinize daha iyi nüfuz eder. Genellikle bu tür losyonların kullanımı öncesinde dermaroller ile saç köklerini hafifçe uyarmanız önerilir.

Prozinc Plus Saç Losyonu İçerik Listesi​
İçerik​
Aqua (Water)Niacinamide
Denatured Ethyl AlcoholOrnithine HCL
10 Trichogen VEG Panax Ginseng Root ExtractCitrulline
ArginineGlucosamine HCL
Acetyl TyrosineBiotin
Arctium Majus Root ExtractPEG-40 Hydrogenated Castor Oil
Hydrolyzed Soy ProteinSerenoa Serrulata Fruit Extract (Saw Palmetto Extract)
Polyquaternium-11Fragrance
PEG-12 DimethiconeSodium Benzoate
Calcium Pantothenate
Zinc Gluconate

Düzenli kullandığınız zaman fazla zamanınızı almadan saç oluşumunu desteklediğini gözlemledim. Ancak bırakınca tekrar çıkan saçlarda dökülmeler yaşanıyor gibi. Benim saçlarımın ön kısımlarında açılma vardı, bu nedenle eczacının önerisiyle kullanmaya başladım. Oldukça popüler bir ürün ama herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilmiyorum. Deneme yanılma yöntemiyle kullanarak tecrübe edilmesi gereken bir üründür.

Merhaba forum dostlarım,

Son üç ay boyunca ciddi saç dökülmesi problemleri yaşamam nedeniyle farklı ürünleri denemek durumunda kaldım. Son olarak Prozinc Plus Losyon ile tanıştım ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Ürünü sabah ve akşam olmak üzere düzenli kullanımda, ilk haftalardan itibaren saç dökülmesinde belirgin bir azalma fark ettim. Özellikle saç diplerimde eskiye göre daha canlı ve dolgun saç telleri oluşmaya başladı; yeni saçların çıkışını da görmek beni oldukça motive etti.

Prozinc Plus Losyon’un en büyük artılarından biri, hafif formülü sayesinde saç derisinde ağırlık yapmaması ve yağlanmayı önlemesidir. Ayrıca, ferah kokusu sayesinde kullanım sonrası uzun süre temiz ve taze hissettiriyor. Ürünün içerdiği özel aktif bileşenlerin, saç derisini besleyip güçlendirdiğini düşünüyorum.

Geri
Üst Alt