Prozinc Şampuan Kullananlar

Burak Yurtseven

Kayıtlı Üye
Saçlarımda kepeklenme probleminin yanı sıra saç dökülmesi de başladı. Geçen haftadan bu yana bu sorunları gözlemlediğim için doktora gitmeden kendi yöntemlerimle bu problemlere çözüm üretmek istiyorum. İnternette yaptığım küçük çaplı araştırmalar sonucu Prozinc şampuanına ulaştım ama daha önce adını duymadığım için sizlerden yardım almak adına bu konuyu açtım. Prozinc'in saç dökülmesine ve kepeğe karşı etkili olan şampuanlarını deneyen oldu mu? Kullananlar, rica etsem şampuan hakkındaki görüşlerinizi yazabilir misiniz?

Prozinc markasının her saç ve saç derisi problemine karşı güzel şampuanları var, ama ben saç derimdeki egzama sorunu için Salicade şampuanını kullandım ve etkisini göremedim. Kardeşim ise kepek için kullandı ve kısa sürede kepeklenme problemine çözüm oldu. Demem o ki, marka iyi ama herkeste aynı olumlu etkiyi gösterecek diye bir durum yok.

Kepekler için olanını ben kullandım ve çok memnun kaldım. Şimdi ise Phyto markasının güçlendirici şampuanını kullanıyorum, şükür olsun kepeklenme sorunum yok. Eğer tekrar yaşarsam, Prozinc kesin çözümdür.

Geri
Üst Alt