Renk Eşitsizliği Olan Ciltler İçin En İyi BB Krem Hangisi?

Ceyda Akıncı

Kayıtlı Üye
Cildimde son zamanlarda renk eşitsizliği ciddi bir problem haline geldi. Yanaklarım daha kırmızı, alın bölgem solgun, çene kısmımda da sivilce lekeleri kaldı. Bu yüzden fondöten kullanmak istemesem de cilt tonumun düzensiz görünmesi rahatsız ediyor. BB krem kullanmak istedim ama piyasada o kadar çok seçenek var ki hangisinin gerçekten işe yaradığını anlamak çok zor.

Bazı ürünler “nemlendirici etkili” diyor ama sürdüğümde cildim daha da yağlanıyor. Diğerleri “mat bitişli” ama bu sefer de yüzüm donuk ve kuru duruyor. Gerçekten denge sağlayan bir BB krem arıyorum; hem kapatıcılığı hafif olsun hem cildi pürüzsüz göstersin. Güneş koruması da olursa mükemmel olur.

Denediğim birkaç ürün ciltle bütünleşmedi, ya oksitlendi ya da bir süre sonra yüzümde tabaka gibi durdu. Artık doğal, cilde oturan ve uzun süre taze kalan bir BB krem bulmak istiyorum.

Sizce renk eşitsizliği olan ciltler için en iyi BB krem hangisi? Gerçekten işe yarayan bir öneriniz var mı?

Ben Missha Perfect Cover BB kremi yıllardır kullanıyorum. Renk tonunu güzel dengeliyor, ciltte maske gibi durmuyor. Güneş koruması da yüksek, günlük kullanım için çok ideal.

Oyla 0
La Roche-Posay Hydreane BB krem harika. Ciltle hemen bütünleşiyor, nemlendiriyor ama parlatmıyor. Kapatıcılığı orta seviyede ama çok doğal bir sonuç veriyor. Hassas ciltlerde bile sorun çıkarmıyor.

Oyla 0
Garnier BB kremi denedim, fiyatına göre performansı çok iyi. Renk tonunu dengeliyor, cilt canlı duruyor. Sadece yazın biraz pudra ile sabitlemek gerekiyor. Uygun fiyatlı arayanlara tavsiye ederim.

Oyla 0
Kiehl’s Skin Tone Correcting BB krem benim favorim. Ciltteki ton farklarını zamanla azaltıyor. Hem koruma sağlıyor hem pürüzsüz bir görünüm veriyor. Hafif yapılı olduğu için cilt nefes alıyor.

Oyla 0
Clinique’in Age Defense BB kremi çok güzel bir bitiş sağlıyor. Cilt tonunu eşitliyor ama ağırlık yapmıyor. Gün içinde de oksitlenme olmuyor. Özellikle karma ciltlerde harika duruyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt