Restorex Şampuan Kullananlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Duru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Duru

Kayıtlı Üye
Uzun zamandır Restorex markasının şampuanlarını inceliyorum ve içerdiği doğal bileşenlerin saçlarımla uyumlu olduğunu düşündüm. Ancak saçlarım cansız ve ince olduğu için her şampuan olumlu sonuç vermiyor. Restorex'in dökülmelere karşı şampuanını kullanmayı düşünüyorum ama satın almadan önce sizlerin bu markanın ürünleriyle ilgili görüşlerini almak istedim. Şampuan saç derisinde kuruluk yapıyor mu? Dökülmelere karşı ne kadar sürede etki gösterir?

Geçen kıştan bu yana kullandığım bir şampuan ve oldukça etkili. En önemlisi, saçları ve saç derisini derinlemesine temizliyor. Duştan sonra saçlarınıza dokunduğunuzda bu farkı hissedebiliyorsunuz. Ancak, saçları biraz sertleştirdiği için her duş sonrası bakım kremi kullanıyorum. Markayla ilgili aklınızda soru işareti kalmasın; verdiğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor.

İndirimde yakaladıkça tüm aileye yetecek kadar alıyorum. Ailece bu şampuan markasını kullanıyoruz ve oldukça memnunuz. Kadın ya da erkek fark etmeksizin, tüm saç tipleriyle uyumlu şampuanlar üretiyorlar.

Geri
Üst Alt