Leyla Demirci
Kayıtlı Üye
Saçımı boyattıktan sonra her şeyi doğru yaptığımı sanıyordum ama zaman geçtikçe bazı alışkanlıklarımın saçıma zarar verdiğini fark ettim. O an masum görünen şeyler, birkaç hafta sonra saçımın sertleşmesine, rengin daha çabuk akmasına neden olmuş olabilir.
Mesela saçımı yıkarken eskisi gibi sert davranıyordum. Ya da boyadan hemen sonra yüksek ısıyla şekillendirmeye devam ettim. O an fark etmesem de saçımın verdiği tepki zamanla ortaya çıktı. Demek ki boya sonrası bazı şeylerden özellikle kaçınmak gerekiyormuş.
Keşke en başta neyi yapmamam gerektiğini bilseydim diyorum. Şimdi geriye dönüp baktığımda bazı hatalar çok net ama ilk başta insan fark edemiyor.
Saç boyası sonrası en sık yapılan ve saçın durumunu kötüleştiren hatalar neler?
Mesela saçımı yıkarken eskisi gibi sert davranıyordum. Ya da boyadan hemen sonra yüksek ısıyla şekillendirmeye devam ettim. O an fark etmesem de saçımın verdiği tepki zamanla ortaya çıktı. Demek ki boya sonrası bazı şeylerden özellikle kaçınmak gerekiyormuş.
Keşke en başta neyi yapmamam gerektiğini bilseydim diyorum. Şimdi geriye dönüp baktığımda bazı hatalar çok net ama ilk başta insan fark edemiyor.
Saç boyası sonrası en sık yapılan ve saçın durumunu kötüleştiren hatalar neler?