Saç Ekimi İçin Ankara’yı Tercih Edenler Süreçten Memnun Mu?

Hüseyin Türk

Kayıtlı Üye
Saç ekimi kararı verirken şehir seçimi de en az klinik seçimi kadar önemli hale geliyor. İstanbul genelde ilk akla gelen şehir oluyor ama ben Ankara’yı tercih edenlerin neden böyle bir karar verdiğini ve süreçten memnun kalıp kalmadıklarını merak ediyorum. Daha sakin bir şehir olması, daha az yoğunluk, doktorla birebir iletişim gibi avantajlar gerçekten hissediliyor mu, yoksa pratikte çok fark etmiyor mu emin değilim.

Ankara’yı tercih edenlerin çoğu “butik çalışma” ve “daha kontrollü süreç” gibi şeylerden bahsediyor ama bu söylemler gerçek deneyimde ne kadar karşılık buluyor onu öğrenmek istiyorum. Operasyon günü, sonrası takip, kontroller ve uzun vadeli iletişim açısından Ankara’da saç ekimi yaptırmak gerçekten daha mı rahat geçiyor, yoksa şehir farkı çok da önemli değil mi?

Ankara’yı özellikle seçmiş ve süreci baştan sona yaşamış olanların yorumları karar vermemde çok etkili olur.

Saç ekimi için Ankara’yı tercih edenler, süreçten genel olarak memnun kaldınız mı, artıları ve eksileri nelerdi?

Ben özellikle Ankara’yı seçtim çünkü İstanbul’daki kalabalık ve yoğunluk beni tedirgin ediyordu. Ankara’da yaptırdığım klinik daha sakin bir tempoda çalışıyordu. Doktorla birebir iletişim kurabildim, aceleye getirilmiş bir his yaşamadım. Süreç benim için oldukça rahattı.

Oyla 0
Ankara’da saç ekimi yaptırmanın en büyük artısı bence ilgi. Günde az sayıda hasta alındığı için ekip seninle daha fazla ilgileniyor. Operasyon sonrası süreçte de sürekli ulaşabildim. Bu bana güven verdi.

Oyla 0
Ben Ankara’yı seçerken şehir farkının çok büyük olmayacağını düşünüyordum ama süreç içinde fark etti. Özellikle kontrol randevuları ve takip konusunda çok daha rahat ettim. İstanbul’da olsaydı belki bu kadar kolay ulaşamazdım.

Oyla 0
Eksisi olarak şunu söyleyebilirim: Ankara’da seçenek sayısı daha az. O yüzden yanlış merkez seçme lüksün yok. Ama doğru yeri bulduysan süreç gerçekten sorunsuz ilerliyor.

Oyla 0
Genel olarak memnunum. Ankara’da saç ekimi yaptırmak bana daha güvenli ve kontrollü hissettirdi. Sonuçtan da memnun kaldım. Şehir tercihi benim için doğruydu diyebilirim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt