Necmi Kaya
Kayıtlı Üye
Saç ekimi yaptırdıktan sonra işin ekimle bitmediğini fark ettim. Klinik ilk kontrolde PRP ve mezoterapi seçeneklerinden bahsetti ama açıkçası hangisinin gerçekten gerekli olduğu konusunda kafam karıştı. PRP’nin kendi kanından yapıldığı, mezoterapinin ise vitamin ve mineral desteği olduğu söyleniyor ama pratikte ne fark yaratıyor tam emin değilim. Bazıları PRP’yi çok övüyor, bazıları ise mezoterapinin daha mantıklı olduğunu söylüyor. İkisini birden yaptıranlar da var ama bunun gerçekten gerekli olup olmadığı konusu net değil.
Şu an 6. aydayım, çıkışlar başladı ama daha güçlü ve sağlıklı olsun istiyorum. Boşuna masraf yapmak istemiyorum ama faydalı olacak bir desteği de atlamak istemem. Klinik doğal olarak “ikisi de faydalı” diyor ama kullanıcı deneyimi benim için daha önemli. Gerçekten hangisi daha mantıklı, yoksa ikisi de şart değil mi, bunu yaşayanlardan duymak istiyorum.
Saç ekimi sonrası destek olarak PRP mi yoksa mezoterapi mi daha doğru bir tercih olur?
Şu an 6. aydayım, çıkışlar başladı ama daha güçlü ve sağlıklı olsun istiyorum. Boşuna masraf yapmak istemiyorum ama faydalı olacak bir desteği de atlamak istemem. Klinik doğal olarak “ikisi de faydalı” diyor ama kullanıcı deneyimi benim için daha önemli. Gerçekten hangisi daha mantıklı, yoksa ikisi de şart değil mi, bunu yaşayanlardan duymak istiyorum.
Saç ekimi sonrası destek olarak PRP mi yoksa mezoterapi mi daha doğru bir tercih olur?