Saç Ekimi Sonrası Doğallık Mı Yoğunluk Mu Daha Önemli?

Metehan Öztürk

Kayıtlı Üye
Saç ekimi yaptırmadan önce en çok hayalini kurduğum şey dolu bir görüntüydü. Açık alanlar kapanacak, seyrek görüntü ortadan kalkacak diye düşündüm. Şu an 9. aydayım ve saçlarım eskisine göre kesinlikle daha iyi ama beklediğim yoğunluk tam olarak oluşmadı. Buna karşılık çevremdekiler “gayet doğal duruyor” diyor. Bu sefer de kafamda başka bir soru oluştu.

Forumlarda bazı sonuçlara bakıyorum, çok yoğun ama biraz yapay duran saçlar görüyorum. Bazıları ise daha seyrek ama gerçekten doğal. Hangisi daha iyi karar veremiyorum. Benim saçım doğal ama bazen “bir tık daha yoğun olsaydı” diyorum. Belki de iki isteği bir arada beklemek hata. Doğallık mı yoksa doluluk mu daha önemli, hâlâ netleşmedi.

Saç ekimi sonucunda doğal görünüm mü yoksa daha yoğun saç görüntüsü mü öncelik olmalı?

Bence doğallık her zaman daha önemli. Çok yoğun ama yapay duran saç ilk bakışta belli oluyor. Ben de senin gibi başta yoğunluk istiyordum ama sonuç doğal olunca fikrim değişti. İnsanlar ekim olduğunu anlamıyorsa bence iş başarılıdır.

Oyla 0
Yoğunluk önemli ama her bölgede aynı beklenti olmamalı. Ön çizginin doğal, arka tarafın dolu olması bence ideal. Ben bu dengeyi yakaladım ve memnunum. Tam doluluk hayali bazen gerçekçi olmuyor.

Oyla 0
Ben yoğunluğu tercih eden taraftayım. Biraz yapay olsa da saçımın varlığı beni mutlu ediyor. Bu tamamen kişinin beklentisiyle alakalı. Kimi doğallık ister, kimi doluluk.

Oyla 0
Doğal ama biraz seyrek görüntü zamanla daha iyi hissettiriyor. Ben ilk başta yoğunluk istiyordum ama şimdi iyi ki böyle olmuş diyorum. Kimse ekim yaptırdığımı anlamıyor.

Oyla 0
İkisini aynı anda beklemek hayal kırıklığı yaratıyor. Bence baştan hangisinin öncelik olduğunu belirlemek gerekiyor. Ben doğallığı seçtim, pişman değilim.

Oyla 0
Doğallık her zaman ön planda olmalı ama dolulukta doğallığı tamamlayan faktör. Bu yüzden dengeyi iyi sağlamak tamamen ekim yapan uzmanın ellerinde :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt