Salih Eminoğlu
Kayıtlı Üye
Selamlar arkadaşlar, saç ekimimi yaklaşık 2 ay önce yaptırdım. Şu anda şok dökülme süreci büyük oranda bitti ama aynaya baktığımda hâlâ belirgin boşluklar var. Doktorum yeni saçların çıkmasının zaman aldığını söyledi ama insan sabırsızlanıyor. Özellikle ilk ay çok dikkat ettim, losyon ve şampuanı aksatmadım, sigara bile içmedim. Şimdi merak ettiğim tek şey şu: Yeni saçlar ne zaman çıkmaya başlıyor?
Bazı forumlarda “3. ayda tüylenme başlar” diyenler var, bazıları “6. aya kadar sabır” diyor. Benim ekim yapılan bölgede küçük ince tüyler var ama henüz saç gibi görünmüyor. Gözle görülür bir değişim ne zaman olur, bilemiyorum.
Doktorum köklerin dinlenme sürecinde olduğunu, her kökün farklı zamanda aktifleştiğini anlattı. Yani herkesin süreci aynı değilmiş. Yine de her sabah aynaya bakıp “bugün çıkar mı acaba” diye düşünmeden edemiyorum.
Saç ekimi sonrası sizde yeni saçlar kaçıncı ayda çıkmaya başladı? Gerçek sonuçları ne zaman görmeye başladınız?
Bazı forumlarda “3. ayda tüylenme başlar” diyenler var, bazıları “6. aya kadar sabır” diyor. Benim ekim yapılan bölgede küçük ince tüyler var ama henüz saç gibi görünmüyor. Gözle görülür bir değişim ne zaman olur, bilemiyorum.
Doktorum köklerin dinlenme sürecinde olduğunu, her kökün farklı zamanda aktifleştiğini anlattı. Yani herkesin süreci aynı değilmiş. Yine de her sabah aynaya bakıp “bugün çıkar mı acaba” diye düşünmeden edemiyorum.