Saç Mezoterapisi Yaptıranlar Tekrar Yaptırır Mı, Pişman Olan Var Mı?

Çiğdem Tunç

Kayıtlı Üye
Saç mezoterapisi yaptırmayı düşünüyorum ama açıkçası içimde hâlâ bir tereddüt var. Çünkü bu tarz işlemleri yaptırıp sonradan “keşke yaptırmasaydım” diyenleri de görüyorum. Özellikle düzenli yaptırılması gerektiği ve bırakınca etkisinin azaldığı söylenince insan daha da kararsız kalıyor. Hem maddi hem de manevi olarak kolay bir süreç değil.

Benim saç problemim daha çok incelme ve hacimsizlik. Tamamen dökülmüş değil ama eski dolgunluğundan çok uzak. Mezoterapi gerçekten bu noktada fayda sağlıyorsa denemek isterim ama geçici bir heves olup pişman olmak istemiyorum. Bir de çevremde yaptırıp tekrar yaptıranlar var, bu da kafamı karıştırıyor. Gerçekten memnun oldukları için mi yoksa “başladım, yarım bırakmayayım” diye mi devam ediyorlar, bunu anlamak zor.

Bu yüzden işi yaşayan kadınların gerçek yorumları benim için çok önemli.

Saç mezoterapisi yaptıranlar tekrar yaptırır mı, pişman olan ya da iyi ki yaptırmışım diyenler ne düşünüyor?

Ben mezoterapiyi iki kür yaptırdım ve açıkçası tekrar yaptırırım. Saçlarım daha canlı ve bakımlı duruyor. Yeni saç çıkışı gibi bir beklentim yoktu zaten. O yüzden pişman olmadım, beklentimi doğru ayarlamıştım.

Oyla 0
Ben biraz pişman olanlardanım. İlk başta saçlar güzel durdu ama birkaç ay sonra etkisi azaldı. Düzenli yaptırmak gerektiğini bilseydim belki başlamazdım. Maddi olarak zorlayıcı oldu benim için.

Oyla 0
Tekrar yaptırırım diyenlerdenim. Mezoterapi saçlarımı tamamen değiştirmedi ama toparladı. Özellikle ince telli saçlarda fark yaratıyor. Bırakınca etkisi azalıyor ama bu benim için kabul edilebilir bir durum.

Oyla 0
Ben beklentimi çok yüksek tutmuşum. O yüzden biraz hayal kırıklığı yaşadım. Doktorum daha net anlatsaydı belki bu kadar üzülmezdim. Yine de tamamen faydasız diyemem, sadece beklenti meselesi.

Oyla 0
Açıkçası iyi ki yaptırmışım diyorum. Saçlarım daha sağlıklı uzuyor ve eskisi kadar kırılmıyor. Tekrar yaptırmam gerekirse yine giderim ama artık mucize beklemiyorum, destekleyici bir işlem olarak görüyorum.

Oyla 0
Geri
Üst Alt