Saç Mezoterapisi Kaç Seansta Etkisini Gösterir?

Elif Karaca

Kayıtlı Üye
Saç mezoterapisini araştırırken herkesin farklı şeyler söylediğini fark ettim. Kimi “iki seansta etkisini gördüm” diyor, kimisi “beş seanstan sonra fark ettim.” Açıkçası ne kadar sabırlı olmam gerektiğini bilmek istiyorum. Çünkü saç dökülmem bir süredir canımı çok sıkıyor ve artık işe yarayan bir çözüm bulmak istiyorum.

Mezoterapi, saç köklerine vitamin, mineral ve aminoasit karışımlarının enjekte edilmesiyle yapılıyor. Bu sayede kökler canlanıyor, kan dolaşımı artıyor ve saç daha güçlü uzamaya başlıyor. Uzmanım, etkili bir sonuç için en az 4–6 seans gerektiğini söyledi. Fakat herkesin saç yapısı, dökülme nedeni ve cilt tipi farklı olduğu için süre değişebiliyormuş.

Ben ilk seansımı tamamladım, saç derim daha canlı hissediliyor ama aynada fark görebilmek için galiba birkaç seans daha sabretmem gerekecek.

Gerçekten mezoterapiyle fark yaratmak için ortalama kaç seans yeterli?

Sizde kaçıncı seanstan sonra belirgin bir değişim hissettiniz?

Benim saçlarım zayıftı, üçüncü seanstan sonra belirgin fark gördüm. Dökülme azaldı, yeni saçlar çıkmaya başladı. Tam etki için altı seans yaptırdım.

Oyla 0
Ben dört seans sonunda fark ettim. İlk ikisinde çok değişiklik olmadı ama üçüncüden sonra saçım daha parlak görünmeye başladı. Süre kişiye göre değişiyor.

Oyla 0
Uzmanım altı seans önerdi, gerçekten beşinciden sonra fark belirgindi. Saç derim daha canlı ve köklerim daha güçlü hissettiriyor. Sabır şart.

Oyla 0
Benim saçımda ilk fark ikinci ayda oldu. Üç seans sonrasında dökülme azaldı. Her seans arası iki hafta olunca etkisi daha kalıcı hale geliyor.

Oyla 0
Ben toplam sekiz seans yaptırdım. Dördüncüden sonra saçlarım hacim kazandı. Mezoterapi sabır istiyor ama düzenli yapıldığında sonuç kesinlikle görülüyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt