Elif Karaca
Kayıtlı Üye
Saç mezoterapisini araştırırken herkesin farklı şeyler söylediğini fark ettim. Kimi “iki seansta etkisini gördüm” diyor, kimisi “beş seanstan sonra fark ettim.” Açıkçası ne kadar sabırlı olmam gerektiğini bilmek istiyorum. Çünkü saç dökülmem bir süredir canımı çok sıkıyor ve artık işe yarayan bir çözüm bulmak istiyorum.
Mezoterapi, saç köklerine vitamin, mineral ve aminoasit karışımlarının enjekte edilmesiyle yapılıyor. Bu sayede kökler canlanıyor, kan dolaşımı artıyor ve saç daha güçlü uzamaya başlıyor. Uzmanım, etkili bir sonuç için en az 4–6 seans gerektiğini söyledi. Fakat herkesin saç yapısı, dökülme nedeni ve cilt tipi farklı olduğu için süre değişebiliyormuş.
Ben ilk seansımı tamamladım, saç derim daha canlı hissediliyor ama aynada fark görebilmek için galiba birkaç seans daha sabretmem gerekecek.
Gerçekten mezoterapiyle fark yaratmak için ortalama kaç seans yeterli?
Sizde kaçıncı seanstan sonra belirgin bir değişim hissettiniz?
Mezoterapi, saç köklerine vitamin, mineral ve aminoasit karışımlarının enjekte edilmesiyle yapılıyor. Bu sayede kökler canlanıyor, kan dolaşımı artıyor ve saç daha güçlü uzamaya başlıyor. Uzmanım, etkili bir sonuç için en az 4–6 seans gerektiğini söyledi. Fakat herkesin saç yapısı, dökülme nedeni ve cilt tipi farklı olduğu için süre değişebiliyormuş.
Ben ilk seansımı tamamladım, saç derim daha canlı hissediliyor ama aynada fark görebilmek için galiba birkaç seans daha sabretmem gerekecek.
Gerçekten mezoterapiyle fark yaratmak için ortalama kaç seans yeterli?
Sizde kaçıncı seanstan sonra belirgin bir değişim hissettiniz?