Oktay Demir
Kayıtlı Üye
Saç dökülmesi yaşamaya başladığımda ilk başvurduğum yer eczane oldu. Şampuanlar, serumlar, vitaminler, spreyler derken raflar dolu ve her biri için farklı iddialar var. Başta “eczane ürünü sonuçta, işe yarıyordur” diye düşündüm. Ama zaman geçtikçe bu ürünlerin gerçekten yeterli olup olmadığını sorgulamaya başladım.
Bazı ürünler saç derimi rahatlattı, kaşıntıyı azalttı ama dökülme konusunda büyük bir fark görmedim. Yine de tamamen işe yaramaz demek de haksızlık olur. Belki destekleyici olarak faydalılar ama tek başına çözüm mü, emin değilim. Forumlarda da benzer şeyler okuyorum; kimisi memnun, kimisi hiç etki görmemiş.
Benim kafamı karıştıran şey şu: Eczane ürünleri gerçekten yeterli mi yoksa sadece daha büyük tedavilerin yanında destek mi olmalı?
Saç problemleri için eczane ürünleri tek başına gerçekten yeterli oluyor mu?
Bazı ürünler saç derimi rahatlattı, kaşıntıyı azalttı ama dökülme konusunda büyük bir fark görmedim. Yine de tamamen işe yaramaz demek de haksızlık olur. Belki destekleyici olarak faydalılar ama tek başına çözüm mü, emin değilim. Forumlarda da benzer şeyler okuyorum; kimisi memnun, kimisi hiç etki görmemiş.
Benim kafamı karıştıran şey şu: Eczane ürünleri gerçekten yeterli mi yoksa sadece daha büyük tedavilerin yanında destek mi olmalı?
Saç problemleri için eczane ürünleri tek başına gerçekten yeterli oluyor mu?