Saç Problemleri İçin Eczane Ürünleri Gerçekten Yeterli Mi?

Oktay Demir

Kayıtlı Üye
Saç dökülmesi yaşamaya başladığımda ilk başvurduğum yer eczane oldu. Şampuanlar, serumlar, vitaminler, spreyler derken raflar dolu ve her biri için farklı iddialar var. Başta “eczane ürünü sonuçta, işe yarıyordur” diye düşündüm. Ama zaman geçtikçe bu ürünlerin gerçekten yeterli olup olmadığını sorgulamaya başladım.

Bazı ürünler saç derimi rahatlattı, kaşıntıyı azalttı ama dökülme konusunda büyük bir fark görmedim. Yine de tamamen işe yaramaz demek de haksızlık olur. Belki destekleyici olarak faydalılar ama tek başına çözüm mü, emin değilim. Forumlarda da benzer şeyler okuyorum; kimisi memnun, kimisi hiç etki görmemiş.

Benim kafamı karıştıran şey şu: Eczane ürünleri gerçekten yeterli mi yoksa sadece daha büyük tedavilerin yanında destek mi olmalı?

Saç problemleri için eczane ürünleri tek başına gerçekten yeterli oluyor mu?

Bence eczane ürünleri tek başına yeterli değil ama destek olarak önemli. Ben sadece şampuanla sonuç alamadım ama diğer şeylerle birlikte kullanınca daha faydalı oldu.

Oyla 0
Eczane ürünleri saç derisini rahatlatıyor ama genetik dökülmede tek başına çözüm olmuyor. Ben bunu yaşayarak gördüm. Yine de tamamen gereksiz değiller.

Oyla 0
Ben bir süre sadece eczane ürünleri kullandım ve dökülme yavaşladı ama durmadı. Daha fazlasını beklemek hata olurdu. Destek ürünü olarak görmek daha doğru.

Oyla 0
Eczane ürünleri beklentiye göre değerlendirilirse hayal kırıklığı olmaz. Mucize bekleyen memnun kalmaz ama bakım amacıyla kullanan fayda görebilir.

Oyla 0
Bence eczane ürünleri ilk adım için iyi. Ama sorun ilerlediyse tek başına yeterli olmuyor. Ben bu ayrımı geç fark ettim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt