Saç Simülasyonu Nedir ve Nasıl Yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yasin

Kayıtlı Üye
Saç simülasyonu hakkında çok şey duydum ve oldukça merak ediyorum. Bu işlemde kafa derisine mikropigmentasyon uygulanarak saç kökü görünümü veriliyor ve bu sayede daha dolgun bir saç görünümü elde ediliyormuş. Özellikle saç dökülmesinin görsel etkilerini azaltmak için idealmiş. Gerçekten nasıl yapıldığını ve sonuçların ne kadar doğal göründüğünü öğrenmek istiyorum. Bu işlem doğal saç gibi durur mu?

Saç simülasyonu, mikropigmentasyon tekniği ile kafa derisine minik pigmentler uygulanarak saç kökü görünümü yaratıyor. Bu işlem, saç dökülmesinin görsel etkilerini büyük ölçüde azaltıyor. Ben yaptırdım ve sonuçlar gerçekten doğal görünüyor. Kimse farkı anlamıyor, daha dolgun bir saç görünümü elde ettim.

Geçen yıl saç simülasyonu yaptırdım ve sonuçlardan çok memnunum. Mikropigmentasyon ile kafa derime uygulanan pigmentler, saç köklerine benzer bir görünüm sağladı. İşlem sonrası saçlarım daha dolgun görünüyor ve özgüvenim arttı. İşlemi yaptırdığım yer profesyoneldi ve sonuçlar oldukça doğal duruyor.

Geri
Üst Alt