Nesrin Tekinoğlu
Kayıtlı Üye
Son zamanlarda saç uçlarımla başım dertte. Saçlarım ne çok kalın ne de aşırı ince ama uçlar sürekli birbirine dolaşıyor. Özellikle gün içinde birkaç kez açmak zorunda kalıyorum ve her açtığımda da koparak kırıldığını hissediyorum. Bu durum saçlarımı uzatmayı neredeyse imkânsız hale getirdi.
En sinir bozucu kısmı da şu; saçlarım temizken bile dolaşıyor. Toplu kullansam ayrı, açık bıraksam ayrı problem. Lastik, toka derken uçlar iyice yıpranıyor. Bazen “acaba saçlarım artık çok mu hasarlı” diye düşünüyorum. Bakım yapıyorum ama sanki uçlar bir türlü toparlanmıyor.
Bu durumun saçın yapısından mı yoksa tamamen yıpranmadan mı kaynaklandığını anlamaya çalışıyorum. Benim gibi uçları sürekli dolaşıp kopan varsa, neyin işe yaradığını gerçekten bilmek istiyorum.
Saç uçları sürekli dolaşıp kopan ve bunu azaltabilen var mı, ne yaptınız?
En sinir bozucu kısmı da şu; saçlarım temizken bile dolaşıyor. Toplu kullansam ayrı, açık bıraksam ayrı problem. Lastik, toka derken uçlar iyice yıpranıyor. Bazen “acaba saçlarım artık çok mu hasarlı” diye düşünüyorum. Bakım yapıyorum ama sanki uçlar bir türlü toparlanmıyor.
Bu durumun saçın yapısından mı yoksa tamamen yıpranmadan mı kaynaklandığını anlamaya çalışıyorum. Benim gibi uçları sürekli dolaşıp kopan varsa, neyin işe yaradığını gerçekten bilmek istiyorum.
Saç uçları sürekli dolaşıp kopan ve bunu azaltabilen var mı, ne yaptınız?