Nazlı Turan
Kayıtlı Üye
Bir süredir saçlarımı her gün yıkamak zorunda kalıyorum ve bu durum beni hem yordu hem de saçlarımı daha da hassaslaştırdı. Sabah yıkayıp akşama doğru yağlanan bir saç düşünün… Ne yaparsam yapayım temiz görüntüyü koruyamıyorum. Kullandığım şampuanı değiştirdim, bakım ürünlerini azalttım ama yine de saç dipleri hızlı şekilde ağırlaşıyor. Sanki saç derim kendi kendine hızlanmış gibi.
Uzun vadede daha seyrek yıkamanın daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar ama nasıl geçiş yapılır, ne kadar sürer, herkes aynı süreci yaşar mı hiç bilmiyorum. O yüzden deneyim paylaşanların yorumları benim için çok değerli olacak. Gerçekten yıkama sıklığını azaltabilenler nasıl başardı merak ediyorum.
Saçları hızlı yağlanan biri yıkama sıklığını azaltmayı nasıl başarabilir, sizde ne işe yaradı?
Uzun vadede daha seyrek yıkamanın daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar ama nasıl geçiş yapılır, ne kadar sürer, herkes aynı süreci yaşar mı hiç bilmiyorum. O yüzden deneyim paylaşanların yorumları benim için çok değerli olacak. Gerçekten yıkama sıklığını azaltabilenler nasıl başardı merak ediyorum.
Saçları hızlı yağlanan biri yıkama sıklığını azaltmayı nasıl başarabilir, sizde ne işe yaradı?