Büşra Tezcan
Kayıtlı Üye
Saçımı boyattıktan birkaç hafta sonra rengin matlaşmaya başladığını fark ediyorum ve bu durum beni gerçekten rahatsız ediyor. İlk günlerdeki o canlılık bir anda kayboluyor, özellikle güneşe çıkınca sanki renk daha da açılıyor. Kullandığım şampuanı değiştirdim, soğuk suyla durulamayı denedim ama yine de boya kalıcılığını korumakta zorlanıyorum. Sanki saçım boyayı tutmuyor gibi.
Hem zaman hem maliyet olarak sürekli rötuş yapmak istemiyorum. Evde yapılabilecek bir yöntem ya da basit bir bakım rutini varsa öğrenmek çok işime yarar. Gerçekten uzun süre kalıcı olan deneyimleriniz varsa duymayı çok isterim.
Boyalı saçlarda rengin hızlı solmasını engellemek için sizde hangi yöntem işe yaradı?
Hem zaman hem maliyet olarak sürekli rötuş yapmak istemiyorum. Evde yapılabilecek bir yöntem ya da basit bir bakım rutini varsa öğrenmek çok işime yarar. Gerçekten uzun süre kalıcı olan deneyimleriniz varsa duymayı çok isterim.
Boyalı saçlarda rengin hızlı solmasını engellemek için sizde hangi yöntem işe yaradı?