Saçlarınız Kaç Yaşında Beyazlamaya Başladı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sanem

Kayıtlı Üye
Geçenlerde kuaförde saçlarımı boyatırken diplerde beyazlayan saçlarımı gördüm ve resmen yıkıldım. Henüz 25 yaşında olmama rağmen, erken yaşta saçlardaki beyazlamanın psikolojiyi alt üst etmeye yetiyor. Eğer böyle devam ederse, önümüzdeki yıl saçlarımın tamamen beyazlayacağını düşünüyorum. Sizin saçlarınız kaç yaşında beyazlamaya başlamıştı? Beyazlayan saçlar için hangi yöntemlere başvurulabilir?

Saçlarım 28 yaşında kenarlardan beyazlamaya başladı. Şu anda 34 yaşındayım ve saç-sakal %60 beyazlamış durumda. Özellikle sakallarımdaki beyazlama bu yıl arttı. Boyayla kapatmaya çalışıyorum ama bu kısa süreli bir çözüm olduğu için beyazlarımla barışmaya çalışıyorum. :) Hep dertten, sıkıntıdan başımıza bunlar geliyor.

Aileden gelen genetik bir durum nedeniyle, saçlarım 19 yaşında beyazlamaya başladı. Şu anda yaşım 26 saçlarımın yarısı beyaz diyebilirim. Neyse ki boyayla kapattığım için gözle görülür bir rahatsızlık olmuyor. Ancak, saçlar boyandıkça daha fazlasının beyazlayacağını düşünüyorum ve bu can sıkıcı bir durum. Bazı insanlara beyaz saçlar yakışıyor ama benim gibi insanları yaşlı gösteriyor. :( Umarım bilim insanları, kısa sürede beyaz saçlarla başa çıkmamızı sağlayacak bir çözüm geliştirirler.

Geri
Üst Alt