Serkan Aygın Saç Ekim Kliniği Gerçek Yorumlar ve Şaşırtan Öncesi–Sonrası Sonuçlar

Recep Soykan

Kayıtlı Üye
Selam dostlar 👋
Uzun zamandır saç ekimi düşünüyordum ve en çok adı geçen yerlerden biri hep Serkan Aygın Kliniği oldu. Sosyal medyada paylaşılan öncesi–sonrası görselleri görünce gerçekten şaşırdım. Bazı sonuçlar o kadar doğal duruyor ki, ekim olduğunu anlamak mümkün değil.
Fakat her zamanki gibi araştırmadan adım atmadım; hem yerli hem yabancı forumlarda bol bol yorum okudum.

Çoğu kullanıcı, ilk izlenim olarak kliniğin organizasyonuna ve hijyenine dikkat çekiyor. Özellikle yurt dışından gelen hastalar bile memnuniyetlerini sık yazmış.
Operasyonun sabah erken başlayıp, yaklaşık 6–8 saat sürdüğü ve ekipte doktorun aktif rol aldığı belirtilmiş.
Sonuçlardan memnun kalanların çoğu, 6. aydan itibaren belirgin değişim gördüklerini söylüyor. Özellikle saç çizgisinin doğallığı ve sık ekim alanlarının dengesi çok övülüyor.

Elbette herkesin deneyimi birebir aynı değil. Bazı kullanıcılar tepe bölgesinde beklediklerinden daha az yoğunluk olduğunu, bazılarının ise bakım sürecinde sabırsız davrandıklarını paylaştığını gördüm.
Yine de genel yorumlar olumlu yönde; çoğu kişi “iyi ki yaptırmışım” diyor.

👉 Serkan Aygın Kliniği’nde saç ektiren var mı aramızda? Gerçekten bu kadar doğal ve başarılı sonuç almak mümkün mü?

Ben 2022 sonunda Serkan Aygın Kliniği’nde ekim yaptırdım. Operasyon günü gayet profesyonel geçti, ekipte herkes ne yaptığını biliyordu. İlk 3 ay dökülme yaşadım ama 6. aydan sonra saçlar ciddi şekilde çıktı. Şu an 1 yılı geçti, ön çizgim inanılmaz doğal duruyor. Hiç kimse ekim olduğunu anlamıyor.

Oyla 0
Yaklaşık 9 ay önce orada işlem yaptırdım. Tepe bölgesine 3200 greft ekildi. İlk zamanlar biraz sabır istiyor ama sonuç harika oldu. Saç çizgisi tam istediğim gibi yapıldı. Klinik çok temiz, doktorun ilgisi de gayet iyi. Gönül rahatlığıyla önerebilirim.

Oyla 0
Serkan Aygın ekibinin ilgisi gerçekten üst düzeydi. Daha ilk görüşmede her şeyi detaylı anlattılar, kafamda hiçbir soru işareti kalmadı. İşlem sonrası ilk 2 ay zordu ama sabredince fark net ortaya çıkıyor. Saçlarımın yapısı bile eskisinden daha sağlıklı görünüyor. Özellikle ön çizgi o kadar düzgün yapıldı ki çevremdekiler saç ekimi olduğunu anlamıyor bile.

Oyla 0
Geçen sene bahar ayında ekim yaptırdım, şu an 11. aydayım. Açık konuşayım, sonuç beklediğimden daha iyi oldu. Tepe bölgem tamamen kapandı, saç yönleri gayet doğal. İlk birkaç ayda hafif kabuklanma olmuştu ama sonrasında tamamen düzeldi. Ekim süreci boyunca her şey planlıydı, ekip profesyonel çalışıyor. Şu an aynaya baktığımda gerçekten özgüvenim yerine geldi.

Oyla 0
Geri
Üst Alt