Silhouette Süper Tutucu Saç Spreyi Nasıl Kullanılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yahya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yahya

Kayıtlı Üye
Bir arkadaş tavsiyesi üzerine Silhouette Süper Tutucu Saç Spreyi'ni denemeye karar verdim. Daha önce farklı markaların spreylerini kullanmıştım ancak maalesef istediğim sonuçları alamamıştım. Saçlarıma verdiğim şekli gün boyu korumakta başarısız olmuş, hatta saç diplerimde kepenklenmeye yol açmışlardı. Bu yüzden en iyisini tercih etmek için bütçemde biraz daha esneklik yaparak Silhouette'a yöneldim.

Ancak, ürünü satın aldıktan sonra nasıl kullanacağım konusunda biraz endişeliyim. Daha önce yaşadığım olumsuz deneyimler nedeniyle bu sefer doğru uygulama yöntemini bulmak benim için önemli. Saçlarıma şekil verirken aynı zamanda doğal ve sağlıklı bir görünüm de korumak istiyorum. Bu yüzden, diğer kullanıcıların deneyimlerini öğrenmek ve onların tavsiyelerinden faydalanmak istiyorum.

Şimdi, Silhouette Süper Tutucu Saç Spreyi'ni kullanma konusundaki deneyimlerini ve ipuçlarını paylaşan diğer kullanıcıları dinlemek için sabırsızlanıyorum. Belki bu sayede doğru uygulama yöntemini öğrenir ve istediğim sonuçları elde ederim.

Saçına fönle kabartma işlemini yap, daha sonra sabitlemek için wax kullan ve ardından bu spreyi sıkarak işlemi sonlandır. Bunları yaparken saçlarına vereceğin şeklin, senin saç yönüne uygun olduğundan emin olmalısın.

Oyla 0
Geri
Üst Alt