Vichy Dercos Neogenic Şampuan İnce Telli Saçlarda Etkili mi?

Leman Gürel

Kayıtlı Üye
İnce telli saçlara sahip olanlar bilir, hacim ve dolgunluk vaat eden ürünleri denemek neredeyse bir alışkanlık haline geliyor. Ben de yıllardır bu döngünün içindeyim. Saçlarım çok çabuk sönüyor, özellikle tepe bölgesi gün içinde iyice yapışık durmaya başlıyor. Bu yüzden Vichy Dercos Neogenic şampuanı merak etmeye başladım ama ince telli saçlarda gerçekten fark yaratıp yaratmadığını bilmek istiyorum.

Daha önce kullandığım bazı hacim şampuanları ilk gün güzel duruyor ama birkaç kullanım sonrası saçımı ya sertleştiriyor ya da daha cansız gösteriyordu. Neogenic’in saç tellerini kalınlaştırmadan, sadece daha dolgun bir görünüm sağlayıp sağlamadığı benim için önemli. Ayrıca saç derisini yormadan bu etkiyi yapabilmesi de büyük artı olur.

Ürünü düzenli kullanan, özellikle ince telli saç yapısına sahip kişilerin deneyimleri benim için çok yol gösterici olacak. Çünkü reklam vaadiyle gerçek kullanım arasındaki farkı en iyi kullanıcılar anlatıyor.

Vichy Dercos Neogenic şampuan ince telli saçlarda düzenli kullanımda gerçekten fark edilir bir etki sağlıyor mu?

Saçlarım çok ince telli ve çabuk sönüyordu. Neogenic kullandıktan sonra saçlarım tamamen kalınlaşmadı ama daha dolu ve tok durmaya başladı. Özellikle saçımı kuruttuktan sonra hacim hissi daha belirgin oluyor. İnce telli saçlarda fark yarattığını düşünüyorum.

Yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum. İnce telli saçlarda en büyük artısı saçın yapışık durmaması. Gün içinde saçım daha diri kalıyor. Hacim köpüğü gibi geçici bir etki değil, daha doğal bir dolgunluk sağlıyor.

Bende mucize yaratmadı ama saçlarım eskisine göre daha sağlıklı ve güçlü görünüyor. İnce telli saçlarda bu bile önemli bir fark. Zamanla daha iyi sonuç verdiğini söyleyebilirim.

Saç tellerim çok zayıftı. Neogenic kullandıkça saçlarımın dokusu biraz daha toklaştı. Özellikle tepe bölgesinde sönüklük azaldı. Düzenli kullanım şart.

İnce telli saçlar için uygun olduğunu düşünüyorum. Ağırlaştırmadan dolgunluk hissi veriyor. İlk yıkamada değil ama birkaç hafta sonra etkisi hissediliyor.

Geri
Üst Alt