Vichy Dercos Neogenic Şampuan Ne Kadar Sürede Etki Gösterir?

Büşra Solak

Kayıtlı Üye
Yeni bir şampuan denemeye başladığımda en çok merak ettiğim şey, etkisini ne kadar sürede göstereceği oluyor. Vichy Dercos Neogenic şampuan için de aynı durum geçerli. Çünkü dolgunluk ve yoğunluk gibi etkiler genelde zamanla ortaya çıkıyor ve sabırlı olmayı gerektiriyor.

Daha önce kullandığım bazı ürünler ilk hafta hiçbir fark yaratmamış, bu yüzden erken bırakmıştım. Sonradan fark ettim ki belki biraz daha sabretsem sonuç alacaktım. Neogenic için de aynı hatayı yapmak istemiyorum. Ama yine de ortalama bir süre bilmek, beklentiyi doğru ayarlamak açısından önemli.

Kullananların kaç yıkamada ya da kaç hafta sonra fark hissettiklerini bilmek benim için yol gösterici olur. Çünkü herkesin saç yapısı farklı ve bu süreler de değişebiliyor.

Vichy Dercos Neogenic şampuan genelde kaç hafta ya da kaç kullanım sonra etkisini göstermeye başlıyor?

Bende ilk fark yaklaşık 2–3 hafta sonra ortaya çıktı. İlk başta sadece saçım daha temiz ve ferah hissediyordu. Sonrasında saçlarımın daha dolu durduğunu fark ettim. Sabırlı olmak gerekiyor.

Yaklaşık 1 ay kullandıktan sonra hacim hissi netleşti. İlk yıkamalarda çok bir şey anlamadım ama düzenli kullanınca etkisi ortaya çıktı. Hemen sonuç beklememek lazım.

Benim saçlarım ince telli olduğu için etkisini biraz daha erken fark ettim. 2. haftadan sonra saçlarım daha tok durmaya başladı. Ama kalıcı etki için devam etmek şart.

3–4 hafta sonra aynada fark etmeye başladım. Özellikle tepe bölgesinde saçlarım eskisine göre daha dolu görünüyordu. İlk haftada bırakmamak önemli.

Geri
Üst Alt