Vichy Dercos Psolution Şampuan Saç Derisi Pullanmasını Azaltır mı?

Hacer Mısırlı

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda saç derimde pullanma sorunu iyice belirginleşti ve bu durum hem görüntü hem kaşıntı açısından gerçekten rahatsız ediyor. Mevsim değişiklikleri, stres, hatta kullandığım şampuan bile bu sorunu tetikliyor gibi hissediyorum. Bu yüzden hemen her “saç derisi bakım” ürününü araştırıyorum ama çoğu zaman reklam yazıları gerçek deneyimlerden çok farklı oluyor.

Vichy Dercos Psolution şampuanı özellikle pullanma ve kabuklanma için önerildiğini görünce ilgimi çekti ama almadan önce gerçek kullanıcıların deneyimlerine ulaşmak istiyorum. Ürünün vaat edilen etkileri gerçekten tutuyor mu, yoksa sadece pazarlama metni mi? Özellikle düzenli kullanımda pullanmanın belirgin şekilde azaldığını söyleyen var mı merak ediyorum.

Daha önce kullandığım anti-kepek ve hassas saç derisi şampuanları bazen sadece kaşıntıyı hafifletip pullanmayı çözmedi. Bunu denemek istememin nedeni, gerçekten derinin altındaki dengesizliği hedefliyor gibi görünmesi. Ancak her ürün herkeste aynı etkiyi göstermiyor. Bu yüzden sizin uzun süreli deneyimlerinizi duymak benim için çok değerli.

Vichy Dercos Psolution şampuan düzenli kullanıldığında saç derisindeki pullanmayı belirgin şekilde azaltıyor mu?

Yaklaşık 2 ay boyunca kullandım ve saç derimdeki pullanma ciddi şekilde azaldı. İlk başlarda hemen fark etmeyebilirsiniz ama 3. haftadan sonra kaşıntı ve pul dökülme hissi belirgin şekilde azaldı. Hassas saç derimle uyumlu buldum.

Bende pullanmayı yavaş yavaş kontrol altına aldı. İlk haftalarda sadece kaşıntıda azalma hissettim, ama 4–5. haftalarda kafamdaki pul görüntüsü belirgin şekilde azaldı. Sabırlı olmak gerekiyor.

Kullandığım diğer ürünlerden farklı olarak Psolution hem pullanma hem de kaşıntı konusunda yumuşak bir etki gösterdi. Tamamen yok etmedi ama ciddi şekilde azalttı. Ben memnun kaldım.

Daha önce denediğim ürünler sadece kuru pul gibi görünümü bastırıyordu. Bu şampuan sayesinde pullanma gerçekten azaldı. Sık kullanınca başta kuruluk yaptı ama saç kremiyle dengelemek iyi oldu.

Benim saç derim oldukça hassas ve pul dökülmesi kronikti. Psolution ile 6 hafta sonra gözle görünür bir iyileşme fark ettim. Sadece şampuan olarak değil, diğer bakım ürünleriyle desteklediğimde daha etkili oldu.

Geri
Üst Alt