Vildane Kurt
Kayıtlı Üye
Yaz geldiğinde en büyük sorunum ne makyaj ne saç; kesinlikle ter kokusu. Özellikle sıcak ve nemli havalarda ne kadar duş alsam da gün ortasında ferahlık hissi kayboluyor. Bazı deodorantlar ilk sürüldüğünde harika kokuyor ama birkaç saat sonra etkisini tamamen yitiriyor. Hatta bazıları terle karışınca daha kötü bir koku oluşturuyor.
Yıllardır farklı markalar denedim ama kalıcı bir çözüm bulamadım. Roll-on kullandım, sprey denedim, hatta stick formda olanlara da şans verdim. Kimi yapışkan bir his bırakıyor, kimisi beyaz iz yapıyor. Benim aradığım şey hem uzun süre koruma sağlayan hem de cildi tahriş etmeyen bir ürün.
Bir arkadaşım “alüminyumsuz olanlar daha iyi” dedi, diğeri “kalıcılık istiyorsan az miktarda ter önleyici kullanmalısın” diye anlattı. Hangisinin doğru olduğunu bilmiyorum.
Sizce yazın ter kokusuna karşı en etkili ve kalıcı deodorant hangisi?
Yıllardır farklı markalar denedim ama kalıcı bir çözüm bulamadım. Roll-on kullandım, sprey denedim, hatta stick formda olanlara da şans verdim. Kimi yapışkan bir his bırakıyor, kimisi beyaz iz yapıyor. Benim aradığım şey hem uzun süre koruma sağlayan hem de cildi tahriş etmeyen bir ürün.
Bir arkadaşım “alüminyumsuz olanlar daha iyi” dedi, diğeri “kalıcılık istiyorsan az miktarda ter önleyici kullanmalısın” diye anlattı. Hangisinin doğru olduğunu bilmiyorum.
Sizce yazın ter kokusuna karşı en etkili ve kalıcı deodorant hangisi?