Yıpranmış Saçlar İçin Keratin Bakımı Yaptıranlar Memnun Mu?

Özlem Taşçı

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda saçlarımın yıpranmış görüntüsünden o kadar sıkıldım ki, kuaförlerin önerdiği keratin bakımlarını ciddi ciddi düşünmeye başladım. Giden herkes ilk gün çok memnun görünüyor ama birkaç hafta sonra aynı kişiler yine “saçım eski haline döndü” demeye başlıyor. Bu da beni kararsız bırakıyor. Gerçekten işe yarıyor mu, yoksa sadece geçici bir toparlama mı sağlıyor anlayamıyorum.

Bir yandan keratinin saçın yapısında zaten olan bir madde olduğu söyleniyor, bir yandan da fazla yüklemenin saçı sertleştirebileceği konuşuluyor. Açıkçası hem zaman hem de bütçe ayıracağım bir işlem olacağı için pişman olmak istemiyorum. Evde yapılan bakımla toparlayamadığım saçlarımı kuaför bakımıyla daha iyi bir noktaya taşıyabilir miyim, bundan emin olmak istiyorum.

Keratin bakımı yaptırıp gerçekten uzun vadede memnun kalanların deneyimlerini merak ediyorum.

Yıpranmış saçlar için keratin bakımı yaptıranlar gerçekten memnun mu, kalıcı bir fayda gördünüz mü?

Ben keratin bakımını iki kez yaptırdım. İlk seferde saçlarım çok güzel oldu ama etkisi kalıcı değildi. Yine de yıpranmış saçlarımı toparlama sürecinde bana destek oldu diyebilirim.

Oyla 0
Açıkçası ben pek memnun kalmadım. İlk günler saçlarım yumuşak ve parlaktı ama birkaç yıkamadan sonra aynı haline döndü. Evde düzenli bakım yapmadan tek başına yeterli olmadı.

Oyla 0
Ben keratini doğru zamanda yaptırınca faydasını gördüm. Saçım çok yıpranmışken değil, toparlanmaya başladığı dönemde yaptırdım. O zaman etkisi daha kalıcı oldu.

Oyla 0
Keratin bakımı bence mucize değil ama yardımcı. Özellikle açıcıdan sonra saçlarımın kopmasını azalttı. Eski haline dönmedi ama daha dayanıklı oldu.

Oyla 0
Saç yapısına göre değişiyor. Arkadaşım çok memnun kaldı ama benim saçlarımda sertlik yaptı. O yüzden herkes için aynı sonucu vermiyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt